Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση Γραφείων Ζωής με επικεφαλή τον κ. Γιώργο Αναστασίου

Δημοσίευση: 17/02/2022

Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση Γραφείων Ζωής για το νέο έτος, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Αναστασίου.

Η συνάντηση υλοποιήθηκε δια ζώσης, στο γραφείο της έδρας στην Θεσσαλονίκη. (Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια, με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο ΕΟΔΥ).

Ακόμα, δόθηκε η δυνατότητα στους συνεργάτες (που δε μπόρεσαν να παρευρεθούν) να συνδεθούν μέσω Skype και να παρακολουθήσουν τη συνάντηση.

Το γραφείο φιλοξένησε τους Ασφαλιστικούς Πράκτορες της εταιρείας από τις πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Δράμας, της Καβάλας, της Κομοτηνής, της Ξάνθης, της Βέροιας και των Γρεβενών, τον Κορυφαίο Ασφαλιστικό Πράκτορα, κ. Κουτσογιάννη Στέργιο, καθώς και τους Συντονιστές-Ομαδάρχές κ. Κόλτσο Αθανάσιο και κ. Δαϊλάκη Απόστολο.

Στην τρίωρη συνάντηση, αφού δόθηκαν συγχαρητήρια στους συνεργάτες που ξεχώρισαν, συζητήθηκαν θέματα περί επιτυχημένων ραντεβού, και ένα από τα γνωμικά που ειπώθηκε:

«Το μέλλον (με τον πελάτη) θα είναι καλό, εφόσον τακτοποιήσουμε καλά το παρόν (Ισοκράτης)». Αγγίξαμε ακόμη και θέματα αυτογνωσίας και θετικής ενέργειας για να θυμόμαστε ότι όλα όσα κάνουμε είναι αποτέλεσμα αυτών που σκεφτόμαστε και επιδιώκουμε, με θετικές σκέψεις και ξεκάθαρους στόχους! Να αντιλαμβανόμαστε, εν κατακλείδι, πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος μας στο ταξίδι της ζωής, ως επαγγελματίες και ως άνθρωποι!

Έγινε επίσης εκπαίδευση από τον κύριο Αναστάσιου με θέματα τις Ομαδικής Ασφάλισης καθώς και Αστικής Ευθύνης.

Στη συνέχεια μίλησε και ο κ. Μιχαηλίδης Μπάμπης για το «Πως διαμορφώνεται η παγκόσμια και ελληνική αγορά σε σχέση με τις νέες συνθήκες και πώς να πείθουμε όπως ο Αριστοτέλης».

Ως εκπρόσωπος από την εταιρία παρευρέθηκε ο κ. Γιουρτσίδης Λάζαρος, Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Υποστήριξης Δικτύου Agency Βόρειας Ελλάδας, οποίος αναφέρθηκε στην υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που προσφέρουν τα γραφεία μας στους συνεργάτες και πόσο σημαντική είναι η επαφή που διατηρούμε σαν Γραφείο με τους συνεργάτες μας που βρίσκονται απομακρυσμένοι από την Έδρα  μας, σε πόλεις όπως Δράμα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Ξάνθη, Βέροια, Γρεβενά, η οποία θα πυκνώσει ακόμη περισσότερο. Επιπλέον, μετέφερε τις ευχές του Διευθυντή Πωλήσεων της Εταιρείας κ. Μιχάλη Τάτση.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε, κι η ηλεκτρονική κλήρωση για την κοπή της βασιλόπιτας, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι συνεργάτες και οι γραμματείς.   Ο πλούσιος μπουφές, το ποτό και οι όμορφες στιγμές μας γέμισαν με ευχάριστη διάθεση! Άλλωστε λόγω της πανδημίας μας είχαν λείψει οι συναντήσεις, οι όμορφες συζητήσεις και οι επαφές, η χαρά, η εκπαίδευση δια ζώσης και η εξωστρέφεια που φέρνουν τα ανταμώματα.

Η τυχερή ήταν κυρία Μελίδου Αγγελική, ασφαλιστική πράκτορας από το γραφείο ζωής της Βέροιας. Της ευχόμαστε πάντα τυχερή και να παραμείνει  δοτική, όπως τώρα!

Ανανεώσαμε, τέλος, τη στοχοθεσία και τις προσδοκίες μας για τη νέα χρονιά, που ευχόμαστε να ‘‘επιτρέψει’’ να εκπληρωθούν όλα μας τα θέλω και να μας βρει «ελεύθερους» και με εμφανή χαμόγελα!!!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024! Με ιδιαίτερη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»