Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

ΟΑΣΕ: Ειδική έκπτωση στα μέσα μαζικής μεταφοράς για τους εργαζομένους και τις οικογένειες τους με την αγορά Ετήσιας Κάρτας ΟΑΣΑ

Δημοσίευση: 24/10/2022

Ειδική έκπτωση για τις κάρτες απεριόριστων διαδρομών σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς εξασφάλισε η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΑΣΕ) για όλους τους ασφαλιστικούς υπαλλήλους και τα εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών τους με την αγορά Ετήσιας Κάρτας ΟΑΣΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Η Ομοσπονδία από κοινού με την Ο.Τ.Ο.Ε. συνεργάζεται και φέτος με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών), προκειμένου οι συνάδελφοι ασφαλιστικοί υπάλληλοι και τα εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών τους  να τύχουν της ειδικής έκπτωσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με την  αγορά Ετήσιας Κάρτας.

Η περίοδος αναφέρεται στις ημερομηνίες από 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 έως 31η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023, με τις παρακάτω κατηγορίες και τις αντίστοιχες τιμές:

 

Α. ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 300€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 13%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

 • Λεωφορεία
 • Τρόλλεϋ
 • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
 • Τραμ
 • Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί).

ΔΕΝ ισχύουν :

 • στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου
 • στη γραμμή Χ80 και
 • στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο.

ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΑΣΕ :          255   Ευρώ

 

 1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 446€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 13%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

 • Λεωφορεία (ΚΑΙ στις γραμμές express του Αεροδρομίου)
 • Τρόλλεϋ
 • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
 • Τραμ
 • Μετρό (έως το Αεροδρόμιο) και
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα –  Πειραιάς – Αεροδρόμιο).

ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.

ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΟΑΣΕ :          379   Ευρώ

 

Β.  Η ΟΑΣΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

Οι συνάδελφοι δύνανται να προμηθευτούν ετήσια προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα και για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο και τέκνα).

Οι συνταξιούχοι, άνω των 65 ετών, ή που θα κλείσουν τα 65 μέσα στην περίοδο ισχύος του εισιτηρίου και οι φοιτητές έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΑΣΕ.  Το ίδιο ισχύει και για τους επιδοτούμενους άνεργους, που τυγχάνουν δωρεάν μετακίνησης.

Γ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ πρέπει μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2021 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και να ορίσουν έναν συνάδελφο ως ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ που θα έχει την επαφή με την ΟΑΣΕ.

Από πλευράς ΟΑΣΕ & ΣΥΑΕ υπεύθυνη η συνάδελφος Λιούμπα Μαρτίδου:

τηλ. 210 3616572   email : syae@oase.gr

 

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Δεν θα παραλαμβάνουμε μετρητά.

Τα χρήματα θα κατατίθενται στην Τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ στον τραπ. Λογ/σμό της ΟΑΣΕ:

Αρ. λογ.:  6002-010906-622    

 ΙΒΑΝ: GR70 0171 0020 0060 0201 0906 622

To αρχείο με τα στοιχεία των συναδέλφων, μαζί με το καταθετήριο που θα αναφέρει το σύνολο της αξίας των καρτών, να σταλούν στην ΟΑΣΕ από τους υπευθύνους κάθε εργασιακού χώρου,

Μέχρι την   Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2021

Να γίνει γνωστό στους συναδέλφους, ότι ΟΛΕΣ οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών θα διανεμηθούν ΜΟΝΟ μέσω των Σωματείων και ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.

Δ. ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Αφού ενημερωθεί ο κάτοχος της κάρτας από τον αρμόδιο υπάλληλο του Συλλόγου του, ότι έχει ολοκληρωθεί η μαζική επαναφόρτιση, πρέπει να προσέλθει σε ένα οποιοδήποτε ΑΜΕΚ σε οποιοδήποτε σταθμό του Μετρό ή του Τραμ και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στη θήκη, επιλέγει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και επαναφορτίζεται η κάρτα του με το κόμιστρο. Το νέο προϊόν ενεργοποιείται μετά τη λήξη του ήδη υπάρχοντος ενεργοποιημένου, με την πρώτη επικύρωση.

Ε. Οι Σύλλογοι υποχρεούνται ΜΕΤΑ το πέρας της συλλογής των χρημάτων, να στείλουν ή να προσκομίσουν στην ΟΑΣΕ  αντίγραφο καταθετηρίου με το ισόποσο στους Λογαριασμούς της ΟΑΣΕ. Μαζί με το καταθετήριο, θα πρέπει να αποσταλούν με email στην ΟΑΣΕ  ηλεκτρονικά αρχεία τύπου excel με τα στοιχεία:

ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΑΜΚΑ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ & ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. (1 ή 2).  Επισυνάπτεται αρχείο excel  που πρέπει να συμπληρωθεί.

ΣΤ. Παρακαλούμε συμπληρώστε το συνημμένο αρχείο με τα στοιχεία των συναδέλφων. Oι αριθμοί των καρτών πρέπει να εισαχθούν αυτούσιοι χωρίς σημεία στίξεως (αποστρόφους κλπ). Είναι μορφοποιημένο κατάλληλα ώστε να πάρει αυτούσιο το νούμερο. Για τον τύπο των εισιτηρίων συμπληρώστε το αντίστοιχο νούμερο, ήτοι:

 • 1 ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ                                             365 ΗΜΕΡΩΝ           255,00€
 • 2 ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ        365 ΗΜΕΡΩΝ           379,00€

Καλούνται όλοι οι Σύλλογοι να αποστείλουν την ανακοίνωση  ΑΜΕΣΑ σ’ όλους τους χώρους εργασίας και να επιμεληθούν για την ενημέρωση όλων των συναδέλφων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

                             Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας  

                  Χρήστος Παπαδόγιαννης                                        Γιάννης Πετσαλάκης”

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το, 19-02-24

Μη χάσετε σήμερα στο “Ανάλυσέ το”: Μελέτη περιστατικού νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο – Ποια θα είναι η συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος νοσηλείας;

Μη χάσετε σήμερα το “Ανάλυσέ το”, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή με ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων (προ) ασφαλιστικών ελέγχων. Για ακόμα μία

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»