Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Λάρισας, που κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας, έκοψε την πίτα του

Δημοσίευση: 21/02/2024

Σε φιλικό και συναδελφικό κλίμα ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας υποδέχτηκε τα μέλη του με την ευκαιρία της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και κοπής της πίτας, σε μια εορταστική βραδιά με αφορμή τα 20 χρόνια από σύσταση του.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κα. Σαμαρά-Νάστου Ευγενία έκανε μια ιστορική αναδρομή στα επιτεύγματα και στη διαχρονική συμβολή του συλλόγου μας τόσο στα μέλη του όσο και στην τοπική κοινωνία της Λάρισας και της Περιφέρειας μας. Τονίστηκε επίσης η καθοριστική συμβολή του Επαγγελματία Ασφαλιστή Διαμεσολαβητή ο οποίος με τη γνώση και εμπειρία του και κυρίως με τη φυσική παρουσία του βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ασφαλισμένου σε κάθε δύσκολη στιγμή και ιδιαίτερα όταν επέλθει ζημία, επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους οραματιστές και δημιουργούς αυτού του συλλόγου που πριν 20 χρόνια έκαναν αγώνα για τη σύσταση του και αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους κκ: Κολτσίδα Αναστάσιο, Νικούδη Αθανάσιο, Κούτσικο Αναστάσιο, Καραγιάννη Κωνσταντίνο, Μανουάχ Μωυσή, Ρόκκο Αργύριο, Ντέλλα Στυλιανή.

Το επιμελητήριο Λάρισας στάθηκε πάντα αρωγός στις προσπάθειες μας και για την συνολική και πολυετή συνεργασία μας αποδόθηκε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του, κ. Γιαννακόπουλο Σωτήριο ο οποίος με την σειρά του δεσμεύτηκε για την αγαστή συνέχιση της συνεργασίας μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Μαγνησίας και οι κκ Ηλίας Τσολάκης (πρόεδρος Π.Ο.ΑΔ.) και Γιώργος Νίκος (Αν. Γεν. Γραμ. Π.Ο.ΑΔ. και πρόεδρος του Σωματείου Ανεξάρτητων Ασφ. Διαμεσολαβητών Δ. Μακεδονίας), οι οποίοι στην ομιλία τους τόνισαν την αναγκαιότητα της σύμπνοιας των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και των συλλόγων τους σε ομοσπονδίες για τη διεκδίκηση συμφερόντων του κλάδου μας σε Πανελλήνιο και ΠανΕυρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και για τα μέχρι τώρα επιτεύγματα της Ομοσπονδίας, μέλος της οποίας είναι και ο σύλλογος μας.

Σημαντική ήταν η έλευση νέων συναδέλφων οι οποίοι έγιναν κι αυτοί μέλη του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης: Όλες οι εξελίξεις για την πράσινη κάρτα και της διεθνή ασφάλιση αυτοκινήτων

Με μεγάλη επιτυχία το  Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης πραγματοποίησε στις 4 Απριλίου ενημερωτική συνάντηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σύστημα της Διεθνούς Ασφάλισης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»