Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Ο Robert Gauci αποχαιρετά τους συναδέλφους του στην UNIQA και ανυπομονεί για το νέο επαγγελματικό του βήμα

Δημοσίευση: 31/10/2022
Robert Gauci, CEO, Εθνική Ασφαλιστική
Robert Gauci, CEO, Εθνική Ασφαλιστική

Με μια ανάρτησή του στα social media ο Robert Gauci, ο φημολογούμενος νέος Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποχαιρέτισε τους συναδέλφους και τους συνεργάτες του στην UNIQA.

Ο κ. Gauci διετέλεσε Πρόεδρος της εταιρείας για την Τσεχία και την Σλοβακία από το 2020, ενώ όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn το νέο του επαγγελματικό βήμα θα είναι σε ένα μέρος που είναι “τόσο κοντά στην καρδιά του”, τονίζοντας ότι ανυπομονεί για τη νέα επαγγελματική του πρόκληση.

Πιο συγκεκριμένα στην σχετική ανάρτησή του αναφέρει:

“Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα με την UNIQA. Τα τελευταία δύο χρόνια που οδήγησα την ενσωμάτωση και τη μεταμόρφωση των οντοτήτων μας AXA – UNIQA στην Τσεχία και τη Σλοβακία ήταν μια εκπληκτική ανθρώπινη και επαγγελματική περιπέτεια! Η συνεργασία με τόσους πολλούς σπουδαίους ανθρώπους, η υιοθέτηση ενός νέου οράματος, η διαμόρφωση μιας νέας εταιρικής κουλτούρας και η οικοδόμηση των θεμελίων για ένα νέο κοινό μέλλον ήταν μια τόσο συναρπαστική εμπειρία! Είμαι περήφανος που ήμουν με μια τόσο μεγάλη εταιρεία και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ανοίξω αυτό το νέο κεφάλαιο της εταιρικής της ιστορίας! Μαζί με όλους τους φίλους και τους συναδέλφους μου, αφιερώσαμε τόση ενέργεια και πάθος για να μπορέσουμε να χτίσουμε τα σωστά θεμέλια για το αύριο. Αυτό που πετύχαμε μαζί είναι εκπληκτικό!

Μετά από 6 χρόνια στην Πράγα, έχει έρθει η ώρα για εμένα και την οικογένειά μου να κοιτάξουμε το μέλλον μας και η απόφαση που λάβαμε για την προσωπική και επαγγελματική μου επόμενη κίνηση ήταν δίχως δεύτερη σκέψη. Θα ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο της οικογενειακής μας ζωής, σε ένα μέρος που είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου, και σύντομα θα ξεκινήσω μια νέα επαγγελματική περιπέτεια και μια νέα πρόκληση, τόσο συναρπαστική και δυναμωτική! Έρχομαι σύντομα…

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους – συναδέλφους και φίλους – που ήταν τόσο κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς αυτούς, το προσωπικό και επαγγελματικό μου ταξίδι μέχρι τώρα δεν θα ήταν δυνατό. Ήταν εκεί, με βοήθησαν να πάρω τις σωστές αποφάσεις, κοιτώντας τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αμφισβητούσαν τις απόψεις μου, με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος και καλύτερος ηγέτης. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μένουμε σε επαφή, βασίζομαι σε εσάς!”

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»