Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Ο Προέδρος της ΕΑΕΕ Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου ανοίγει τη μεγάλη διαδικτυακή διοργάνωση της Insurance Europe

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Διευθύνον Σύμβουλος της Eurolife FFH
Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Ο Πρόδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου θα ανοίξει με ομιλία του τη μεγάλη διαδικτυακή διοργάνωση της Insurance Europe, Ανθεκτικότητα (Resilience)η οποία ξεκινάει σήμερα στις 1.30 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιουνίου.

Πρόκειται για το κορυφαίο γεγονός της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς με μεγάλη απήχηση σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο, καθώς κάθε χρόνο φιλοξενεί διακεκριμένους ομιλητές από τη διεθνή ασφαλιστική αγορά, από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα (Ευρωπαϊκή Επιτροπή & Ευρωκοινοβούλιο) από διεθνείς οργανισμούς, και από εποπτικούς αλλά και άλλους φορείς της ασφαλιστικής αγοράς.

Η φετινή διοργάνωση εστιάζει στην Ανθεκτικότητα από πάσης φύσης άποψης. Αν και διαδικτυακή, θα είναι συνδεδεμένη με τη χώρα μας και θα συζητηθούν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την ελληνική πραγματικότητα.

Την Ελληνική Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος θα απευθύνει κεντρική ομιλία σήμερα στην έναρξη της διοργάνωσης.

Επιπλέον, στα session της Resilience Week τις επόμενες ημέρες θα συμμετάσχουν πέραν του Προέδρου της ΕΑΕΕ και οι εξής Έλληνες ομιλητές :

-Ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Πάνος Τσακλόγλου

-Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζωής & Συντάξεων της ΕΑΕΕ, κ. Κυριάκος Αποστολίδης

Η συμμετοχή στα πολύ ενδιαφέροντα session της Resilience Week είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να εγγραφούν σε ένα ή περισσότερα session.

Για εγγραφές, αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις ενότητες και τους ομιλητές κ.λπ. πατήστε εδώ.

 

Διαβάστε Ακόμα