Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο πλευρό της Εταιρείας Ελλήνων Επιστημόνων

Δημοσίευση: 11/03/2021

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παρακολουθεί διαχρονικά τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της Ιατρικής και όχι μόνο και στηρίζει τις αξιόλογες επιστημονικές πρωτοβουλίες .

Στο πλαίσιο αυτό, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι χορηγός στο διαδικτυακό επιστημονικό Συμπόσιο που διοργανώνει η Εταιρεία Ελλήνων Επιστημόνων (Greek Scientists Society) στις 14 Μαρτίου 2021, με θέμα «Πώς το ελληνικό επιστημονικό πρότυπο μπορεί να εξελιχθεί στη μετά Covid εποχή».

Η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη με πρωτοφανείς τεχνολογικές και κοινωνικο-πολιτισμικές αλλαγές οι οποίες θα αναδείξουν νέα πρότυπα.  Στη διάρκεια του Συμποσίου, θα συζητηθεί το πώς η αρχαία ελληνική σκέψη μπορεί να συμβάλει στη διερεύνηση αυτών των αλλαγών, οδηγώντας τελικά σε ένα νέο ελληνικό επιστημονικό πρότυπο, εφαρμόσιμο σε τομείς όπως η Ρομποτική, ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, η Τεχνητή Νοημοσύνη και η Εικονική Πραγματικότητα.

Στο Συμπόσιο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες καθώς και πολιτικοί. Την έναρξη του Συμποσίου θα κηρύξει ο κ.Γιώργος Χρούσος, Ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας, επιστημονικός σύμβουλος της Εταιρείας. Θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας, η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και εξέχοντες εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές του Συμποσίου εδώ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»