Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

O Head of Global Individual Broker Sales Europe and UKτης Cigna στην Infomax

Δημοσίευση: 12/04/2024
Infomax

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, η Infomax είχε την χαρά να φιλοξενήσει στα γραφεία της τον κ. Steve Martin, Head of GlobalIndividual Broker Sales της διεθνούς ασφαλιστικής εταιρείας Cigna.

Ο κ. Martin συναντήθηκε με τον CEO της Infomax κ. Δημήτριο Αποστολίδη με τα στελέχη της εταιρείας και επιλεγμένους συνεργάτες, στα πλαίσια της πολύ καλής συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Για την Ιnfomax, μιας εξειδικευμένης εταιρείας και στην διεθνή ασφάλιση υγείας, η Cigna αποτελεί έναν από τους πολύ σημαντικούς στρατηγικούς συνεργάτες, θεωρώντας αναγκαίο σε τέτοιου είδους συνεργασίες τις ισχυρές διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες αναπτύσσονται με εξέχοντα στελέχη.

Η ψήφος εμπιστοσύνης για την εταιρεία μας Infomax Insurance Brokers, από μεριάς της Cigna και του κ. Martin, ενισχύεται και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Η Infomax με σύμμαχο τη Cigna θα αναπτύξει περαιτέρω το πλέγμα συνεργασίας που διασφαλίζει τόσο τους πελάτες μας όσο και τους συνεργάτες μας.www

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Πραγματογνωμόνων και Διακανονιστών Ζημιών πραγματοποίησε τη Γενική Συνέλευση του 2024

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Πραγματογνωμόνων και Διακανονιστών Ζημιών πραγματοποίησε τη Γενική Συνέλευση του 2024 συνδυαστικά με Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βέλτιστων Πρακτικών

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»