Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

NP: Ειδική προσφορά έως 31/12/2021 στα προϊόντα ασφάλισης κατοικιών, χωρίς απαλλαγές

Δημοσίευση: 21/09/2021

H κλιματική αλλαγή έχει επιφέρει δραματικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις φυσικές καταστροφές όπως βλέπουμε πλέον σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα. Η περιουσία μας είναι εκτεθειμένη άμεσα σε ακραία καιρικά φαινόμενα και πλέον η ασφάλισή της καθίσταται αναγκαία. Με την NP Ασφαλιστική η ασφάλιση γίνεται εύκολη και εξαιρετικά συμφέρουσα.

Η NP Ασφαλιστική είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με ό,τι αφορά την ενημέρωση των πελατών μας σχετικά με τους κινδύνους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που όλο και πιο συχνά βιώνουμε στη χώρα μας, ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής, όπως καταστροφικές πλημμύρες και πυρκαγιές, μεσογειακοί κυκλώνες, χαλαζοπτώσεις και δυνατοί σεισμοί.

Αξιοποιώντας τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης της ‘‘NP Ασφαλιστική’’ και ιδιαίτερα τα προϊόντα του Κλάδου Περιουσίας, οι ανωτέρω κίνδυνοι μπορούν να καλυφθούν εύκολα και πολύ οικονομικά για το σύνολο των πελατών.

Η Εταιρία μας, προκειμένου να μην υπάρχει κανένας πελάτης μας ανασφάλιστος για την κατοικία του, από 7 Σεπτεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2021, παρέχει επιπλέον έκπτωση 15% επί του τιμολογίου της για όλες τις νέες ασφαλίσεις στα πακέτα ασφάλισης κατοικίας “NP Χρηματοδοτούμενο Plus” – “NP Κατοικία 1985 Plus” – “NP Κατοικία Plus”, τα οποία είναι όλα με μηδενικές απαλλαγές.

Η νέα έκπτωση παρέχεται επιπλέον της έκπτωσης cross-selling λόγω ασφαλισμένου οχήματος στην Εταιρία, με το συνολικό όφελος για τον πελάτη να φτάνει μέχρι και 25%!!

Οι έμπειροι συνεργάτες της Εταιρίας σε όλη την Ελλάδα είναι δίπλα σε κάθε ενδιαφερόμενο για να του προσφέρουν το καλύτερο ασφαλιστικό προϊόν για τις ανάγκες του.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κυρανάκης

Κυρανάκης: Καθημερινό φαινόμενο οι κυβερνοεπιθέσεις -Η βάση δεδομένων του Κτηματολογίου δεν παραβιάστηκε

«Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο», τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Πλεύσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»