Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

NP Ασφαλιστική: Ρεκόρ συμμετοχών στα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης το 2022

Δημοσίευση: 29/12/2022
NP Ασφαλιστική

Η NP Ασφαλιστική ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το έτος 2022 αφού η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Για την ακρίβεια οι συμμετοχές σε κάθε τομέα ξεπέρασαν τις 1.000, εκ των οποίων πάνω από 700 είναι συνεργατών ασφαλιστικών πρακτόρων και οι υπόλοιπες αφορούν κατά βάση υπαλλήλους των συνεργατών της.

Η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή ικανοποιεί ιδιαίτερα τη Διοίκηση και όλους τους συντελεστές των σεμιναρίων που πραγματοποιεί η NP Ασφαλιστική αφού αναγνωρίζεται με αυτό τον τρόπο από τους συνεργάτες της η ωφέλεια που λαμβάνουν στην εργασία τους και η συμβολή των σεμιναρίων στην ανάπτυξη των εργασιών τους.

Τα σεμινάρια φέτος πραγματοποιήθηκαν τόσο δια ζώσης σε 6 πόλεις της Ελλάδος (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Χαλκίδα, και Λάρισα), όσο και εξ αποστάσεως με σύγχρονη εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, η NP Ασφαλιστική πραγματοποίησε 14 σεμινάρια κατά το διάστημα 18 Οκτωβρίου – 9 Νοεμβρίου για τον τομέα Β΄ με θέμα την πορεία προς τον εκσυγχρονισμό της Ευρωπαϊκής Ασφαλιστικής Αγοράς μέσα από τη νομοθεσία Solvency II & IDD.

Παράλληλα, το διάστημα 7-12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν επαναληπτικά σεμινάρια και για τους δύο τομείς A΄& Β΄ ώστε κανείς από τους συνεργάτες της Eταιρίας να μην κινδυνέψει να χάσει την άδεια του.

Η NP Ασφαλιστική είναι μία από τις πρώτες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα που έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην επανεκπαίδευση των ασφαλιστικών συνεργατών και στελεχών δημιουργώντας μία ξεχωριστή παράδοση στον κλάδο. Η σημασία που δίνει η Εταιρία στην επανεκπαίδευση των επαγγελματιών της ασφαλιστικής αγοράς βασίζεται στο ενδιαφέρον που δείχνει στον επαγγελματία ασφαλιστή και στην προσπάθεια να του δώσει νέα επαγγελματικά εφόδια, προκειμένου να γίνει ακόμη παραγωγικότερος επαγγελματίας.

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί ότι στην NP Ασφαλιστική πραγματοποιείται και ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας Υποψηφίων Ασφαλιστών για τις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων Ασφαλιστικών πρακτόρων που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος και παραδοσιακά παρουσιάζει πολύ υψηλούς δείκτες επιτυχίας των συνεργατών της.

Διαβάστε περισσότερα στο NP Magazine

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»