Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

NP Ασφαλιστική: Ξεκινάνε τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2024

Δημοσίευση: 14/02/2024
NP Ασφαλιστική

Η NP Ασφαλιστική πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει στην Εκπαίδευση στον κλάδο των Ασφαλειών, ξεκινάει τη διαδικασία εκπαίδευσης των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για το 2024.

Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται Δια Ζώσης, καθώς στην NP Ασφαλιστική είμαστε πεπεισμένοι ότι η δια ζώσης διαδραστική εκπαίδευση και επικοινωνία είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος εμπέδωσης ωφέλιμης γνώσης για τους συνεργάτες μας.

Η NP Ασφαλιστική μέσα και από την Εκπαίδευση, δείχνει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τον επαγγελματία ασφαλιστή, στην προσπάθεια να του δώσει νέα επαγγελματικά εφόδια προκειμένου να γίνει ακόμη παραγωγικότερος επαγγελματίας.

NP Ασφαλιστική: Ξεκινάνε τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2024

Τα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το έτος 2024 αποτελούνται από τον Α’ Τομέα που είναι διάρκειας δέκα (10) εκπαιδευτικών ωρών χωρισμένος σε δύο (2) πεντάωρα (Φεβρουάριος & Μάρτιος – Απρίλιος), και τον Β’ Τομέα που είναι διάρκειας πέντε (5) ωρών (Οκτώβριος – Νοέμβριος).

Το θέμα του Τομέα Α’ για το 2024 είναι “Προϊόντα της «NP Ασφαλιστική» και Σύγχρονοι Τρόποι Προώθησης τους”. Στόχος του εν λόγω σεμιναρίου είναι ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει τη σύγχρονη γνώση των Κλάδων Αιχμής που ασκεί η Εταιρία, με παράλληλη ενδυνάμωση των Τεχνικών Πωλήσεων των προϊόντων της Εταιρίας.

Τα σεμινάρια του Τομέα Β’ έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2024, με θέμα «Κλάδοι της Ιδιωτικής Ασφάλισης στις Ασφαλίσεις κατά Ζημιών και Γενικοί Κανόνες στην Ασφάλιση Περιουσιακών Ζημιών».

Το πλήρες πρόγραμμα των Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης 2024 βρίσκεται ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας  www.np-asfalistiki.gr στη διαδρομή «Συνεργάτες → Ασφαλιστική Ακαδημία».

Οι εγγραφές στα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τομέα Α’  έχουν ήδη ξεκινήσει και η ημερομηνία έναρξης των σεμιναρίων είναι η 21η Φεβρουαρίου με ολοκλήρωση στις 8 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Εκπαίδευσης ή με τη Διεύθυνση Πωλήσεων της Εταιρίας μας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»