Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

H SENATUS Νο1 εταιρεία Franchise στην Ελλάδα (video)

Δημοσίευση: 08/02/2023
SENATUS
H βράβευση του κ. Γιουμπάκη Ιωάννη

Κατακτώντας την 1η θέση στο βάθρο των Ελληνικών επιχειρήσεων, η SENATUS για ακόμα μια φορά καταξιώθηκε σε όλη την Ελλάδα, στην εκδήλωση απονομής «ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2023» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1/2/2023 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΥΠΑΝΕ (Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων), ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμο Franchise), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου.

Η SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. αναδείχτηκε 1η εταιρεία Franchise στην Ελλάδα στην κατηγορία “ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” και έλαβε το Βραβείο “MOST INNOVATIVE PRODUCTS & SERVICES” στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2023, που αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του Franchising στη χώρα μας, με ελεγκτικό φορέα την iNOVAcert και το δικηγορικό γραφείο ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ – ΘΕΟΔΩΡΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Αναφερόμενος στο θεσμό και την SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. ο διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης δήλωσε χαρακτηριστικά: Το Franchise κατέχει επάξια τα σκήπτρα της πλέον δυναμικής στρατηγικής, ως η απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας και ως πρωταγωνιστής στην ανάπτυξη. Συνεργαζόμενοι μαζί μπορούμε να ορίσουμε και να προωθήσουμε τον κοινό και μεγαλειώδη σκοπό μας: Nα αναδείξουμε το franchise ως την πλέον ασφαλή επιλογή για το επιχειρείν και ως την απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας. Αυτός ο σκοπός μάς εμπνέει, είναι δίκαιος και αποτελεί το όραμά μας: Απευθύνεται με αισιοδοξία σε όλους όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, στοχεύει στην επιτυχία και υπηρετεί το δίκαιο επιχειρείν αφού αντέχει σε κοινωνικές, πολιτικές και τεχνολογικές αλλαγές.

Την εκδήλωση βράβευσης της SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο Άδωνις – Σπυρίδων Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, o Θεόδωρος Καπράλος, B’ Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και Διευθύνων Σύμβουλος των Coffee Island, ο Πλάτων Μαρλαφέκας, Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, ο Σωτήρης Γιαννακάκης, Μέλος ΔΣ, Νομικός Σύμβουλος Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, και ο Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών, τον οποίο προλόγισε ο Δημήτρης Ραμαντζάς, υπεύθυνος γραφείου franchise του ΕΕΑ.

Το Βραβείο παρέλαβε με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της  SENATUS ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. κ. Γιουμπάκης Ιωάννης, ο οποίος και το αφιέρωσε σε όλους τους Συνεργάτες, τα Στελέχη, τους Εργαζόμενους και τους Αντιπροσώπους της εταιρείας, ευχαριστώντας θερμά από το βήμα της εκδήλωσης τους πελάτες σε όλη την Ελλάδα που εμπιστεύονται την SENATUS από το 1998.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»