Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Η NN Hellas διακρίθηκε ως Top Employer 2024

Δημοσίευση: 18/01/2024
NN Hellas, Top Employer 2024

Η NN Hellas αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρία που αναγνωρίστηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα.  

Τη διάκριση του Κορυφαίου Εργοδότη 2024 απέσπασε η NN Hellas για ακόμη μία χρονιά, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος.

Το διεθνές ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers» αξιολογεί τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού σε περιοχές όπως στρατηγική, εργασιακό περιβάλλον, εκπαίδευση & ανάπτυξη, συμπερίληψη & διαφορετικότητα και άλλες.

Η ΝΝ Hellas, παραμένοντας πιστή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό της, παραμένει σήμερα η μόνη ασφαλιστική εταιρία της χώρας, που λαμβάνει τη διάκριση αυτή για 6η συνεχόμενη φορά.

Η κ. Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικούσημείωσε σχετικά: «Οι βέλτιστες εργασιακές συνθήκες, η ευημερία των εργαζομένων μας, η δημιουργία ενός συμπεριληπτικού περιβάλλοντος είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μας οδηγούν, για 6η συνεχή χρονιά, να λαμβάνουμε αυτή τη διάκριση. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας για να φροντίζουν ό,τι έχει πραγματικά σημασία για εκείνους».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»