Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Νίκος Λεβετσοβίτης στη ΔΕΘ: Όποιος δεν καταφέρει να ακολούθησει τη τεχνολογία θα μείνει πίσω

Δημοσίευση: 13/09/2021

O Νίκος Λεβετσοβίτης, Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, Πρόεδρος ΓΚΟΛΦ Δήμου Γλυφάδας, μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών – Επικεφαλής ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ Κίνησης Επαγγελματιών και ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακό τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και μίλησε αποκλειστικά στο insuranceforum.gr για την αξία της τεχνολογίας στη σύγχρονη εποχή, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα όπλο στα χέρια του εκάστοτε επαγγελματία, και κυρίως του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

Όσοι θέλουν να είναι επιτυχημένοι και να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους αναγνώριση θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθούν την τεχνολογία. Όποιος δεν καταφέρει να ακολουθήσει τη τεχνολογία θα μείνει πίσω.

Η τεχνολογία είναι ένα όπλο στα χέρια του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και αυτό έχει καταφέρει να τον κρατήσει στο επάγγελμα, στο χώρο και στη πρώτη γραμμή τους νέους επαγγελματίες. Κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τη τεχνολογία έχουν πρόβλημα”.

Αναφορικά με τη νέα γενιά και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο ασφαλιστικό κλάδο, ο κ. Λεβετσοβίτης υπογράμμισε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την είσοδο νέων ανθρώπων στον ασφαλιστικό κλάδο, τονίζοντας ότι θα πρέπει πάντα να παραμένουν αισιόδοξοι.

“Μία συμβουλή θα έδινα σε κάποιον ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με το επάγγελμα μας. Δουλειά, δουλειά, δουλειά!” 

Σχολιάζοντας την διοργάνωση της Helexpo, ο κ. Λεβετσοβίτης επισημαίνει ότι η 85η ΔΕΘ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, υπογραμμίζοντας ότι ο πήχης είναι πολύ ψηλά φέτος.

“Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλή εμπειρία, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου.”

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η 85η ΔΕΘ αποτελεί το έναυσμα για την επιστροφή στην κανονικότητα και την επανεκκίνηση της οικονομίας. Ο κύριος Λεβετσοβίτης συνυπογράφει στο λόγο του την άποψη αυτή, δηλώνοντας ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον.

“Η οικονομία αρχίζει να παίρνει μπρος. Το δείχνουν οι αριθμοί το δείχνουν και οι άνθρωποι και αυτό πρέπει να μας κάνει όλους χαρούμενους. Είμαι πολύ πολύ αισιοδοξος”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ARAG: Προσωπικά δεδομένα και εκλογές!

Είναι σε όλους γνωστό ότι τις παραμονές των εκλογών, χιλιάδες τηλέφωνα, e-mails, μηνύματα κλπ. απευθύνονται σε ανυποψίαστους ανθρώπους από υποψηφίους,

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024! Με ιδιαίτερη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»