Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

NGN Group: Στρατηγική συνεργασία με την B&A Deutshland GmbH

Δημοσίευση: 21/10/2022
Το NGN Group ενισχύει τις διεθνείς δραστηριότητές του μέσω της στρατηγικής συνεργασίας του με την B&A Deutshland GmbH, έναν νεοσύστατο διαμεσολαβητή με έδρα τη Γερμανία (με άψογο γενεαλογικό δέντρο και μακρά κληρονομιά στον κλάδο), υπό το πρίσμα της ικανοποίησης των αυξανόμενων απαιτήσεων των Ευρωπαίων καταναλωτών.
Ακολουθώντας τη ζήτηση για εξατομικευμένες υπηρεσίες και πιστεύοντας ακράδαντα ότι “Ο κόσμος είναι το στρείδι μας” (“The world is our oyster”), η NGN έχει αναπτύξει ένα συναρπαστικό ευρωπαϊκό σχέδιο ανάπτυξης. Η συνεργασία της με έδρα το Αμβούργο είναι το αποκορύφωμα πολύμηνου σχεδιασμού και προσπαθειών μιας εξαιρετικής ομάδας ειδικών. Όπως αναφέρει η εταιρεία:
“Αυτή η επέκταση σε νέα εδάφη ενισχύει περαιτέρω τη θέση μας ως κορυφαίου παρόχου εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά. Το επίτευγμα αυτό, μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε περαιτέρω στρατηγικές ευκαιρίες για να τροφοδοτήσουμε τις φιλοδοξίες μας για μια υψηλή ανάπτυξη των εργασιών μας.
Ως όμιλος, είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία και το φιλόδοξο μέλλον της. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό και πολύ συναρπαστικό βήμα για τον όμιλο NGN.”

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»