Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023

Νέος πρόεδρος της ΠΟΑΔ ο Ηλίας Τσολάκης

ΠΟΑΔ

Νέος πρόεδρος της ΠΟΑΔ αναδείχθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΑΔ ο κ. Ηλίας Τσολάκης, μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Η Γενική Συνέλευση διεξήχθει στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 2/10/21, στο Porto Palace Hotel με την συμμετοχή δεκάδων μελών των ΔΣ των σωματείων που συμμετέχουν στην ομοσπονδία.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ έγινε εκτενής αναφορά στα πεπραγμένα της ομοσπονδίας από 17/1/2020 έως και 12/8/2021. Η παρουσίαση έγινε από τον τέως πρόεδρο κ. Τάκη Μιχαλόπουλο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η μοναδική ομοσπονδία του κλάδου κατά την προηγούμενη περίοδο κατάφερε μεταξύ άλλων να διευρύνει τον αριθμό των συμμετεχόντων σωματείων αλλά και να παρέχει βοήθεια και τεχνογνωσία για τη δημιουργία νέων πρωτοβάθμιων σωματείων σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, έκανε συστηματικές προσπάθειες για συνέργειες με θεσμικούς φορείς, επιμελητήρια , συνομοσπονδίες αλλά και την εποπτική αρχή, πάντα με στόχο την καλύτερη προβολή των θέσεων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και των θεμάτων που την απασχολούν.

Μεγάλη όμως νίκη της ΠΟΑΔ επι της προεδρίας του Τάκη Μιχαλόπουλου αποτέλεσε η ένταξη των ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ. Μιχαλόπουλος παραμένει στο Δ.Σ της ΠΟΑΔ και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “θα είμαι δίπλα στους συναδέλφους μου και θα συνεχίσω να στηρίζω τις προσπάθειες της ομοσπονδίας σε ότι θέτουν ώς στόχο”

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Την ανοιχτή εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών κ. Αριστείδης Βασιλειάδης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως “ η απόφασή μας (Σ.Δ.Α.Ε) να είμαστε ΙΣΟΤΙΜΑ μέλη της ευρύτερης οικογένειας της ΠΟΑΔ μέχρι στιγμής είναι μία απόφαση που την στηρίζουμε και ταυτόχρονα προτιθέμεθα να συμβάλουμε ακόμη περισσότερο στην επιτυχία της τα επόμενα χρόνια.

Πάντα όμως με ένα αδιαπραγμάτευτο κανόνα. Όλοι μαζί – η ΠΟΑΔ και ο ΣΔΑΕ- να ασχολούμαστε με την ουσία και μόνο αυτή. Να ασχολούμαστε για τα δικαιώματα των συναδέλφων που εκπροσωπούμε – να τιμάμε τους λόγους που μας ψήφισαν και μας εξέλεξαν σε αυτά τα συλλογικά όργανα! Με μόνο ΚΟΙΝΟ στόχο την υπεράσπιση των συμφερόντων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης να αντιστεκόμαστε όλοι μαζί στις αθέμιτες πρακτικές από εξωγενείς παράγοντες και να προάγουμε την αξία της ασφάλισης !”

Το insuranceforum.gr εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο Ηλία Τσολάκη.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα