Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από την Interamerican

Δημοσίευση: 24/10/2022

Η Interamerican αναβαθμίζει τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και προσφέρει τρία νέα προϊόντα με εμπλουτισμένη σύνθεση καλύψεων, εξασφαλίζοντας μοναδικά πλεονεκτήματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Μέσα από τις νέες επιλογές ασφάλισης κατοικίας, οι ασφαλισμένοι, με προσιτό κόστος,  προστατεύουν την περιουσία τους τόσο από ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν ενταθεί λόγω της κλιματικής κρίσης, όσο και από άλλους καθημερινούς και αστάθμητους παράγοντες. Τα ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας βασίζονται στη φιλοσοφία του Classic – Extra – Total, μια κατηγοριοποίηση που δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το πρόγραμμα και τις καλύψεις που επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα που έχει.

Για παράδειγμα, το νέο πρόγραμμα “Classic” συστήνεται ως το πιο κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας για τους δανειολήπτες, το “Extra” πέρα από τις βασικές καλύψεις εξασφαλίζει την κατοικία από κινδύνους όπως θραύση τζαμιών/καθρεπτών, καιρικά φαινόμενα, κλοπή, διαρροή/θραύση σωληνώσεων κ.α., ενώ το “Total” αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης αφού περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα καλύψεων και διευρυμένα όρια ευθύνης.

Τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας «Interamerican Home» διανέμονται και υποστηρίζονται από όλα τα δίκτυα πωλήσεων της εταιρίας.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»