Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Nέα πλατφόρμα χρηματοδότησης από την Hellas Direct

Hellas Direct

Το wallet+ είναι το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Hellas Direct που σου δίνει τη δυνατότητα να καλύψεις, με δάνειο μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών, όλες τις ανάγκες του οχήματός σου: επισκευή εξωτερικής ζημιάς, επισκευή μηχανικής/ηλεκτρολογικής βλάβης, σέρβις αυτοκινήτου, αλλαγή ελαστικών (σύντομα) και τέλη κυκλοφορίας. Πλέον δεν είναι ανάγκη να πληρώνεις ολόκληρο το ποσό, αλλά με το wallet+ μπορείς να το μοιράζεις σε μηνιαίες δόσεις, χωρίς κάρτα.

Το wallet+ είναι διαθέσιμο σε όλους, είτε είναι ασφαλισμένοι στην Hellas Direct είτε όχι.

Η χρηματοδότηση αξιολογείται, εγκρίνεται και προσφέρεται από συνεργαζόμενα πιστωτικά ιδρύματα για ποσά μεταξύ €200 και €2.000 με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πιστωτική πολιτική.

Το επιτόκιο χορηγήσεων κυμαίνεται από 12,6 έως 19,6% και παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης (συμπεριλαμβάνεται η εισφορά του Ν. 128/75, σήμερα 0,60%)

Παρακάτω μπορείς να δεις τα επιτόκια και τα διαχειριστικά κόστη για τα συνεργαζόμενα πιστωτικά ιδρύματα:

Εθνική Τράπεζα
Σταθερό επιτόκιο 13%. Επίσης, με την πρώτη δόση, εισπράττεται εφάπαξ ποσό διαχειριστικών και λειτουργικών εξόδων, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των €24 για χρηματοδότηση έως και €1.000 και στο ποσό των €36 για χρηματοδότηση άνω των €1.000.

tbi bank
Σταθερό επιτόκιο 12,6 εως 19,6%. Το επιτόκιο καθορίζεται ξεχωριστά για κάθε πελάτη κατά τη διάρκεια της αίτησης του. Επίσης, υπάρχει διαχειριστικό κόστος της τάξεως των €30, το οποίο αφομοιώνεται στη μηνιαία δόση.

Μπορείς να καλύψει:

  • Σέρβις αυτοκινήτου
  • Επισκευή εξωτερικής ζημιάς
  • Επισκευή μηχανικής/ηλεκτρολογικής βλάβης
  • Τέλη κυκλοφορίας (αυτοκινήτου και μηχανής)
  • Ελαστικά αυτοκινήτου (προσεχώς)

Διαβάστε Ακόμα