Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Κοινοποιήστε: Η Νaftilus Insurtech βοηθά τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία Daniel

Δημοσίευση: 13/09/2023
Νaftilus Insurtech, Θεσσαλία

Σε δημοσίευσή της στο LinkedIn, η Νaftilus Insurtech ανακοινώνει πως θα βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας που έχουν πληγεί από τις Φυσικές Καταστροφές προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτική διαχείρισης ζημιών σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πλημμύρα.

Η Εταιρία καλεί τους follower της και μη, να κοινοποιήσουν την δημοσίευση έτσι ώστε να μπορέσουν να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι επιχειρηματίες γίνεται.

Η δημοσίευση αναφέρει:

Oι καταστροφικές ζημιές από την κακοκαιρία Daniel στην Θεσσαλία και την Μαγνησία μας έχουν συγκλονίσει. Οι προσπάθειες των ανθρώπων και των επιχειρήσεων να επιβιώσουν καταρχήν μέσα στην καταστροφή και στην συνέχεια να σταθούν στα πόδια τους, να αποκαταστήσουν τις ζημιές τους και να επανέλθουν σε μια κανονικότητα μας συγκινεί.

Σε αυτό το πλαίσιο απλώνουμε χέρι βοηθείας στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας και ανακοινώνουμε ότι από σήμερα και για ένα μήνα προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής διαχείρισης ζημιών σε επιχειρηματίες, των οποίων οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί από την Θεομηνία Daniel.

Tι προσφέρουμε:
– Έλεγχο των ασφαλιστηρίων συμβολαίων σχετικά με την επάρκεια και τους όρους της κάλυψης
– Συμβουλευτική ως προς την επεξήγηση των όρων της κάλυψης, των ορίων, των απαλλαγων καθώς βοήθεια ως προς την τεκμηρίωση της απαίτησης
– Επαγγελματική συμβουλή ως προς την διεκδίκηση της ζημιάς και τυχόν απαίτησεων που σχετίζεται με την ασφάλιση διακοπής εργασιών ή αδυναμίας πρόσβασης.

Κατανοούμε ότι οι επιχειρήσεις στις πληγείσες περιοχές αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες προκλήσεις και η διαδικασία της αποζημίωσης μια μεγάλης καταστροφής μπορεί να γίνει πολύπλοκη.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία ανάκαμψης όσο το δυνατόν πιο ομαλή για τις επηρεαζόμενες επιχειρήσεις, βοηθώντας τις να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Πώς να έρθετε σε επαφή

Εάν η επιχείρησή σας έχει επηρεαστεί ή εάν γνωρίζετε επιχειρήσεις που χρειάζονται βοήθεια ή συμβουλές, επικοινωνήστε μαζί μας. Δηλώνουμε παρόν για να βοηθήσουμε.

📞 Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2121034219 ή 6972306191
📧 Στείλτε μας email στο info@naftilus.com

Δείτε τη δημοσίευση εδώ: linkedin.com/

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»