Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μυρτώ Χαμπάκη: Για όλα τα Θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης Εμπιστευθείτε τον Ειδικό!

Δημοσίευση: 06/03/2024
Μυρτώ Χαμπάκη, 36th Thessaloniki Insurance Conference, Experto Crede, κανονιστική συμμόρφωση

Όσο τα χρόνια περνούν το κανονιστικό περιβάλλον για τα ασφαλιστικά γραφεία και ασφαλιστικές επιχειρήσεις εν γένει γίνεται όλο και πιο περίπλοκο. Συνεχώς ο κλάδος έρχεται αντιμέτωπος με καινούργιες ή διαφοροποιημένες νομοθεσίες που καλείται να ακολουθήσει. Σε αυτά τα ζητήματα η “Εμπιστοσύνη στον Ειδικό” αποκτά νέα ουσία. 

Είμαστε δίπλα σας για να διασφαλίσουμε πως τηρούνται όλα τα προαπαιτούμενα από την νομοθεσία. Έχετε έναν σύμμαχο όποτε τον χρειάζεστε”, δήλωσε δυναμικά η κα Μυρτώ Χαμπάκη, Partner, Advisory Services, Experto Crede Consultant στην ομιλία της στο 36th Thessaloniki Insurance Conference. Σε απόλυτη συμφωνία με το όνομά της, η Experto Crede (μετάφραση: Εμπιστοσύνη στον Ειδικό) στέκεται δίπλα σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις διαμεσολάβησης, ασφαλιστικά γραφεία και στις ασφαλιστικές εταιρείες που καλούνται (υποχρεωτικά και μη) να συμμορφωθούν με το ισχύον κανoνιστικό πλαίσιο.

Η Experto Crede αναλαμβάνει μεμονωμένα έργα που έχουν να κάνουν με τον κανονισμό για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR), με τη συμμόρφωση στο Solvency II, την IDD, το ξέπλυμα χρήματος ενώ ταυτόχρονα μπορεί να παρέχει και την υπηρεσία του μόνιμου DPO. Παράλληλα, η Experto Crede προσφέρει και υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου τόσο σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις, όπου ο εσωτερικός έλεγχος θεωρείται υποχρεωτικός, όσο και σε ασφαλιστικά γραφεία προτείνοντας τις κατάλληλες λύσεις.

Με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία στο κομμάτι της κανoνιστικής συμμόρφωσης, η Εxperto Crede συνεργάζεται με Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Βουλγαρία, Νορβηγία, Σουηδία και Ιρλανδία, έχοντας επιτυχώς ολοκληρώσει άνω των 100 έργων ενώ παράλληλα είναι μόνιμοι σύμβουλοι σε πάνω από 15 εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου.

Είτε για τις εσωτερικές διαδικασίες, είτε για κανoνιστικά θέματα και θέματα με ελέγχους της Εποπτικής Αρχής, η Εxperto Crede βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει να χτίσετε κανονιστικά ορθά την όλη διαδικασία αλλά ταυτόχρονα και πρακτικά λειτουργικά, ώστε να μην υπάρχουν περιπλοκές στην πορεία.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Εxperto Crede Consultants ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.expertocrede.gr/

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία της κας Χαμπάκη στο 36th Thessaloniki Insurance Conference, παρακάτω:

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

άρειος πάγος Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πλαστό Προσωρινό Σήμα Ασφαλιστικής Κάλυψης και Βεβαίωση Ασφάλισης – Δεκτή η Αίτηση Αναψηλάφησης Ασφαλιστικής Εταιρείας

(Δημοσιεύεται στην ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Τεύχος Ιανουάριος 2024) Με την προσβαλλόμενη απόφαση του Εφετείου έγινε δεκτή η αίτηση αναψηλάφησης της

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»