Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας: Μία πρωτοβουλία του skywalker.gr για όσους θέλουν να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης

Δημοσίευση: 23/03/2023
Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας

Η πρωτοβουλία του skywalker.gr «Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας» για την παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα επανέρχεται έπειτα από καιρό με το 35ο Μονοπάτι Επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση και το Μονοπάτι απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες της επιχειρηματικής δράσης ως εναλλακτικό δρόμο επαγγελματικής δραστηριότητας και δημιουργικότητας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι προβλεπόμενες θέσεις προσφέρονται στους 25 πρώτους που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Σε είκοσι πέντε (25) ώρες, στις 27-31/3 2023, οι εκπαιδευόμενοι θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές, μεθόδους και εργαλεία του επιχειρείν και θα κατανοήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες του επιχειρηματία. Το πρόγραμμα παρέχεται στο σύνολό του και δεν μπορεί να γίνει παρακολούθηση μόνο μέρους αυτού. Θα παρουσιαστούν με διαδραστικό τρόπο σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας και λειτουργίας μιας επιχείρησης, όπως η εκκίνηση μιας επιχειρηματικής ιδέας, οι απαιτούμενες δεξιότητες του επιχειρηματία, βασικές αρχές managment και marketing, πηγές χρηματοδότησης, βασικά λογιστικά και φορολογικά θέματα ενάρξεως. Όλα με διαδραστική προσέγγιση.

Η δράση πραγματοποιείται χάρη στην εθελοντική συμμετοχή καταξιωμένων εισηγητών και στην ευγενική χορηγία του χώρου διεξαγωγής του OK!Thess.

Για την αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δουν το πρόγραμμα και να κάνουν εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.thessinnozone.gr/

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ομαδικών ασφαλίσεων και αξιολόγησης εταιρικών κινδύνων από το ΕΙΑΣ

Οι Ομαδικές Ασφαλίσεις αποτελούν εξαιρετικά ανερχόμενο Κλάδο Ασφαλιστικής Δραστηριότητας και συνιστούν έναν εκ των πλέον νευραλγικών «μοχλών» ανάπτυξης των εργασιών

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»