Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Μισθώνεις το ακίνητό σου το καλοκαίρι; | Τσέκαρε το πιο value-for-money πρόγραμμα νομικής προστασίας από την ARAG

Η βραχυπρόθεσμη μίσθωση ακινήτου έχει γίνει δημοφιλής επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτή η μορφή μίσθωσης προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων, καθώς επιτρέπει στους ιδιoκτήτες να αξιοποιήσουν το ακίνητό τους και να εξασφαλίσουν κάποιο επιπλέον εισόδημα. 

Η καλoκαιρινή ενοικίαση ακινήτου αποτελεί για πολλούς ιδιoκτήτες μία εναλλακτική και ευέλικτη λύση προκειμένου να αυξήσουν την κερδοφορία τους. Αυτή η μορφή ενοικίασης ακίνητης περιουσίας είναι κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα αξιοποιείται σε μεγάλο βαθμό λόγω των δυνατοτήτων και των ευκαιριών οικονομικής ανάπτυξης που προσφέρει. Για πολλούς μάλιστα αποτελεί ξεχωριστή καριέρα ή/και αποκλειστική επαγγελματική απασχόληση.

Ωστόσο, όπως κάθε δραστηριότητα τέτοιου είδους, ο κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να είναι καλυμμένος ασφαλιστικά από παν ενδεχόμενο…

Χάρη στους ειδικούς στη νομική προστασία της ARAG Hellas ο κάθε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής τέτοιου είδους ακινήτου μπορεί να μείνει ήσυχος σε περίπτωση νομικής διαφοράς. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα νομικής προστασίας της ARAG Hellas αποτελεί ένα νέο, tailor-made προϊόν το οποίο καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες των ιδιοκτητών ή των διαχειριστών, ειδικά την περίοδο του καλoκαιριού λόγω αυξημένων κρατήσεων.

Καλύψεις:

  • Υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια
  • Νομική αντιμετώπιση διοικητικών διαφορών
  • Προσεπίκληση
  • Διαφορές εξ’ ιδίων ασφαλιστηρίων

Εμπιστευθείτε τον παγκόσμιο ηγέτη στη νoμική προστασία έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο σε κάθε περίπτωση!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα

Μισθώνεις το ακίνητό σου το καλοκαίρι; | Τσέκαρε το πιο value-for-money πρόγραμμα νομικής προστασίας από την ARAG

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα