Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ταξίδι επιβράβευσης στην Αλσατία οργάνωσε η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της

Δημοσίευση: 11/10/2023
ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ταξίδι επιβράβευσης

Για ακόμη μια χρονιά η  ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική επιβράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό πωλήσεων, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ξεχωριστό ταξίδι στη μαγική Αλσατία, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με τα στελέχη της Εταιρίας για θέματα που αφορούν στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Στο ταξίδι συμμετείχαν 70 άτομα από το δίκτυο των συνεργατών της ΜΙΝΕΤΤΑ, αξιοποιώντας την ευκαιρία να γνωρίσουν τον φημισμένο δρόμο του κρασιού. Κατά τη διάρκειά του οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν την Χαϊδελβέργη, μια πόλη επίκεντρο του γερμανικού ρομαντισμού, το γραφικό χωριό Εγκισάιμ, γνωστό για τα πέτρινα σοκάκια του και το υπέροχο κρασί του, την πρωτεύουσα της αλσατικής οινοπαραγωγής Κάλμαρ, καθώς και ένα από τα ωραιότερα χωριά της Γαλλίας, το Ρικβίρ.

Ταξίδι επιβράβευσης στην Αλσατία οργάνωσε η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης επίσκεψη στο Στρασβούργο, μια πόλη που αποτελεί την «γέφυρα ενότητας» μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας και έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά και στη Φρανκφούρτη η οποία αποτελεί το εμπορικό κέντρο της Γερμανίας. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης, με προορισμό το Δουβλίνο.
Στο ταξίδι παρευρέθηκαν στελέχη της Εταιρίας μεταξύ των οποίων ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς και η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων κ. Ναταλία Γιαννιού.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συνεχίζει να υποστηρίζει πολύπλευρα το δίκτυο των συνεργατών της σε κάθε πτυχή καθημερινής τους εργασίας, όπως και να επιβραβεύει την επίτευξη υψηλών παραγωγικών αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»