Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

MINETTA Ασφαλιστική: Συνεχίζεται η επιτυχής πορεία και κατά το έτος 2022

Δημοσίευση: 26/04/2023
MINETTA Ασφαλιστική: Συνεχίζεται η επιτυχής πορεία και κατά το έτος 2022

Την επιτυχημένη πορεία της συνέχισε και κατά το έτος 2022 η MINETTA Ασφαλιστική, με τη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων να ανέρχεται στα 61 εκ. Ευρώ. Η Εταιρία πέτυχε αύξηση παραγωγής στους περισσότερους άξονες λειτουργίας της, με την σημαντικότερη ανάπτυξη να σημειώνεται στον κλάδο Υγείας, όπου το ποσοστό αύξησης ανήλθε στο 29,91 % σε σχέση με το 2021 ενώ στον κλάδο Πυρός το ποσοστό αύξησης ήταν 19,81%.

Συνοπτικά:

  • Αύξηση παραγωγής περί το 30% στον κλάδο Υγείας και 20% στον κλάδο Πυρός
  • Στα 30 εκ. ευρώ οι αποζημιώσεις

Επίσης, οι αποζημιώσεις που κατέβαλε η MINETTA Ασφαλιστική για το έτος 2022, ανέρχονται στα 30 εκ. ευρώ, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή της στη δίκαιη, άμεση αποζημίωση και στην εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ έχοντας σταθερή επιδίωξή της να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κοινού, δημιούργησε και κατά το 2022 προϊόντα και καλύψεις τα οποία ανταποκρίνονται ουσιαστικά στις ανάγκες των καταναλωτών. Στο παραπάνω πλαίσιο, εμπλούτισε τις προϊοντικές της λύσεις με προγράμματα για την ομαδική ασφάλιση αθλητών και μαθητών – τα  Athlete’s Pack & Student’s Pack αντίστοιχα – αλλά και με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης κύριας κατοικίας Home Pack Apartment.

Επιπρόσθετα συμπεριέλαβε δύο νέες καλύψεις, χωρίς κάποια  επιβάρυνση για τους ασφαλισμένους, σε όλα τα πακέτα και σε όλες τις χρήσεις των ασφαλιστηρίων συμβολαίων Κλάδου Αυτοκινήτου. Πρόκειται για τις καλύψεις «Υλικές Ζημιές από υπαίτιο όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού» και «Υλικές Ζημιές από υπαίτιο όχημα με αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας».

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική εργάζεται διαρκώς, κατά τη διάρκεια των 50 ετών παρουσίας της στον ασφαλιστικό χώρο, για τη διεύρυνση και περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει, πάντα με σεβασμό στις ανάγκες του ασφαλισμένου και του συνεργάτη.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»