Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Ασφα-λύσεις από τη Μινέττα Ασφαλιστική: Για όλα τα απρόοπτα των φαρμακείων

Δημοσίευση: 03/04/2024

Η προστασία της επιχείρησής σας συνεπάγεται την οικονομική σας ευημερία. Καμιά φορά η σκληρή δουλειά δεν είναι ικανή να κρατήσει μια επιχείρηση καθώς τα απρόοπτα, δυστυχώς, συμβαίνουν. 

Η παγκόσμια ενεργειακή κρίση, οι πληθωριστικές πιέσεις, οι επιπτώσεις τις κλιματικής αλλαγής και άλλες “μακάβριες” συνθήκες της επικαιρότητας λειτουργούν αθροιστικά και, κατά πλειονότητα, αρνητικά στο περιβάλλον της λειτουργίας μίας επιχείρησης.

Ειδικότερα στα πλαίσια της λειτουργίας ενός φαρμακείου τα οποία να σημειώσουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητα για το ευρύ κοινωνικό σύνολο, ακόμα και μία μικρή διακοπή της καθημερινής τους λειτουργίας θα μπορούσε να κοστίσει ακριβά, κυριολεκτικά και μη.

Σε αυτούς τους κινδύνους να προσθέσουμε και τις μεγάλων διαστάσεων ελλείψεις φαρμάκων που υφίστανται στην αγορά. Σύμφωνα με έρευνα αυτές οι ελλείψεις μπορούν να φτάσουν έως και τις 130 μέρες κατανέμοντας την Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες με το μεγαλύτερο διάστημα ελλείψεων στην ΕΕ.

Όπως και σε κάθε είδους επιχείρηση, και δε για τα φαρμακεία, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλισης μπορεί να θωρακίσει την επιχείρησή σας από εξωγενείς κινδύνους.

Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το πρόγραμμα ασφάλισης Φαρμακείων “PharmacyPack” απ’ την Μινέττα Ασφαλιστική!

Το πρόγραμμα ασφάλισης Φαρμακείων PharmacyPack είναι ένα εργαλείο που σχεδιάστηκε για ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη, ώστε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης / φαρμακείου να ασχολείται αναπόσπαστος με την εύρυθμη λειτουργία της, την κερδοφορία της και την ανάπτυξή της.

Δείτε αναλυτικά τις καλύψεις σε οικοδομή και περιεχόμενο, εδώ: minetta/pharmacypack

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»