Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΜΙΝΕΤΤΑ & Ασφαλιστής στη σύγχρονη εποχή | Ημερίδα για τους συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ στην Πάτρα

Δημοσίευση: 30/06/2023
ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική πραγματοποίησε μια ξεχωριστή ημερίδα για το δίκτυο των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών στην πόλη της Πάτρας.

Στην εκδήλωση με τίτλο «ΜΙΝΕΤΤΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ» έδωσαν το παρών περισσότεροι από 60 συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής από την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε – μεταξύ άλλων:

  • Εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Στρατηγική Σκέψη & Ηγεσία στην Ασφαλιστική Αγορά της Ψηφιακής Εποχής: Νέα Μονοπάτια Επιτυχίας» με εισηγητή τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ιδρυτή και διευθυντή του Εργαστηρίου Στρατηγικής Ηγεσίας & Ψηφιακού Μετασχηματισμού (iLEADS Lab), καθηγητή κ. Γιάννη Πολλάλη. Ο κ. Πολλάλης παρουσίασε τη σύγχρονη – ψηφιακή – πραγματικότητα μέσα στην οποία κινείται το ασφαλιστικό κοινό, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δραστηριοποιηθεί ο ασφαλιστικός διαμεσολάβητής, ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις προκλήσεις που προκύπτουν.  
  • Παρουσιάσεις με θέματα που απασχολούν το δίκτυο συνεργατών σχετικά με τους Κλάδους της Εταιρίας με εισηγητές, τους κ.κ. Φώτη Ζέρβα, Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Αυτοκινήτου, Νίκο Κοντοβουνήσιο Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων – εκτός αυτοκινήτου και Βασίλη Νιάρχο, Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας
  • Ομιλία του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Εταιρίας κ. Κωνσταντίνου Μπερτσιά με τίτλο «Η Διαχρονική Αξία του Ασφαλιστή». Ο κ. Μπερτσιάς ανέλυσε τη σημασία που δίνει η ΜΙΝΕΤΤΑ στον αναβαθμισμένο ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην ψηφιακή εποχή.

Στην συνάντηση χαιρετισμό απήυθυνε ο κ. Γιώργος Μινέτας, Α’ Αναπληρωτής Εντεταλμένος Σύμβουλος της Εταιρίας και η κ. Ναταλία Γιαννιού, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, ενώ παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας κ. Νίκος Κακάτσης, καθώς και στελέχη από τα Tμήματα Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής. 

H συνάντηση των στελεχών της Εταιρίας με το τοπικό δίκτυο συνεργατών, αποτέλεσε, πέρα από την ανάπτυξη των θεμάτων που αναφέρθηκαν παραπάνω, ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ευχάριστο κλίμα.  

H εκδήλωση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των ενεργειών που εξυπηρετούν τον  σταθερό – από την ίδρυσή της εδώ και 50 χρόνια – στόχο της Εταιρίας να βρίσκεται δίπλα στον συνεργάτη ως αρωγός σε κάθε επίπεδο της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

ΜΙΝΕΤΤΑ & Ασφαλιστής στη σύγχρονη εποχή | Ημερίδα για τους συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ στην Πάτρα

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας ‘RTBF’ της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς για τους επιζώντες από καρκίνο στις ασφαλίσεις ζωής που συνδέονται με δάνεια

Στις 15 Απριλίου 2024  το Υπουργείο Οικονομικών, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) παρουσίασαν

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»