Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Μια νέα εποχή ξεκινά για την CARINA P&I – Μετονομάζεται σε AURORA P&I

Δημοσίευση: 08/06/2022

Ο γνωστός σε όλους και εδραιωμένος στο χώρο της Ασφάλειας Προστασίας και Αποζημιώσεων, πάροχος, CARINA P & I, ο οποίος ανήκει στον Όμιλο της MECO Group, μετονομάζεται σε AURORA P&I.

Η AURORA P&I ελέγχεται από την Munich Re Group 100%, μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες αντασφαλιστών η οποία θα συνεχίσει όλες τις δραστηριότητες της CARINA καθώς και την παροχή της Ασφάλισης για την Προστασία και για τις Αποζημιώσεις  (P&I) για τα μικρά πλοία και σκάφη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Όμιλος MECO αρχικά απέκτησε την CARINA από την Britannia P&I Club το 2018 και θα συνεχίσει την διαχείριση του παρόχου Προστασιας και Αποζημιώσεων ( P&I),  παρέχοντας έτσι συνέχεια και ασφάλεια στους πελάτες αλλά και στους ασφαλιστές/μεσίτες. Ουσιαστικά, η μόνη διαφοροποίηση είναι στο όνομα, καθώς  η ασφάλεια συνεχίζει να είναι από το Group της Munich Re 100%. Πέραν αυτού, η δουλειά είναι η συνηθισμένη σε όλους μας, δηλαδή υψηλού επιπέδου!

Η αλλαγή θα λάβει χώρα την 1η Ιουλίου 2022 και όλες οι νέες εργασίες θα διεκπεραιώνονται από την AURORA P&I, τα συμβόλαια της CARINA που έχουν ανανεωθεί παραμένουν σε πλήρη ισχύ μέχρι την λήξη τους,  τα οποία θα διεκπεραιώνονται από την ίδια ομάδα.

Οι εταιρίες Blue Aigaion Insurance Solutions and Velos Insurance Service έχουν την αποκλειστική αντιπροσώπευση της AURORA P&I στην Ελληνική αγορά, οι οποίες δουλεύουν αρμονικά εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια, χτίζοντας μια επιτυχημένη επαγγελματική σχέση η οποία αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς κάτω από την νέα επωνυμία της AURORA P&I.

Όπως δήλωσαν οι Blue Aigaion Insurance Solutions and Velos Insurance Service  “Είμαστε ενθουσιασμένοι από αυτή την ανάπτυξη και δουλέψαμε σε στενή συνεργασία με την MECO τον τελευταίο χρόνο ούτως ώστε να είναι ομαλή η μετάβαση και να διαβεβαιώσουμε ότι η παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες είναι το πρώτο μέλημα”.

Όπως προαναφέραμε οι νέες δραστηριότητες θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2022 κάτω από την επωνυμία AURORA P&I και οι εταιρίες Blue Aigaion Insurance Solutions and Velos Insurance Service, προσβλέπουν στην συνέχιση των σχέσεων κάτω από την δεδομένη ασφάλεια και “υψηλού επιπέδου” προστασία που παρέχει ο Όμιλος της MECO Group.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»