Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Μια ακόμη δυναμική παρουσία της PK Data & Infodromio Software μέσω των Cloud Computing Awards 2021 με 4 συνολικές βραβεύσεις

Δημοσίευση: 01/07/2021

Τόσο ο μοντέρνος καταναλωτής, όσο και ο σύγχρονος διαμεσολαβητής, προσανατολίζεται πλέον σε ηλεκτρονικές real time ασφαλιστικές υπηρεσίες, που λειτουργούν με εύληπτο τρόπο και παρέχουν ταχύτητα, ευκολία και διαφάνεια στην πληροφόρηση.

Σε όλο το ασφαλιστικό φάσμα, πλέον η ροή εργασιών επιτάσσει την λογική του “simple & easy” σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των συστημάτων και την ασφάλεια των δεδομένων. Σε αυτή τη φιλοσοφία είναι ευθυγραμμισμένη και η κουλτούρα της PK Data & Infodromio Software που λόγω της βαθιάς γνώσης του αντικειμένου, της εμπειρίας της στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και των δυνατοτήτων της σε επίπεδο ανάπτυξης καινοτόμων εργαλείων, έχει καταφέρει να είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στην ασφαλιστική αγορά.

Συνεχίζοντας την στήριξή της στο θεσμό των Awards μέσω της Boussias Communications, η PK Data & Infodromio Software απέσπασε χθες 4 συνολικά βραβεία στα Cloud Computing Awards 2021 εκ των οποίων τα 3 αφορούσαν στις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. BEST CLOUD PROJECTS – Cloud Projectper Industry /Insurance για την υλοποίηση της Cloud πλατφόρμας HERMES 3 στην Εταιρεία ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. (WINNER – GOLD βραβείο)
  2. BEST SaaS INURANCE PROVIDER για την καινοτόμα CLOUD πλατφόρμα HERMES 3 που αφορά στις επιχειρήσεις της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης(WINNER – GOLD βραβείο)
  3. BEST SaaS INSURANCE PRODUCT FOR CONSUMERS με το καινοτόμο εργαλείο MY ACCOUNT της Cloud πλατφόρμας HERMES 3 που στοχεύει στον άμεσο καταναλωτή αλλά και στον μέσο διαμεσολαβητή (RUNNER UP – SILVER βραβείο).

Επιπλέον, με το εργαλείο MY ACCOUNT η PK Data & Infodromio Software διακρίθηκε μέσω της υποψηφιότητας ενός σημαντικού πελάτη της, της ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. η οποία κέρδισε βραβείο στην κατηγορία (RUNNER UP – SILVER βραβείο).   Cloud Insurance Project για την υλοποίηση της  Cloud πλατφόρμας HERMES Infodromio by PKData & Infodromio Software  για την ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε.

Σχολιάζοντας σχετικά ο κύριος Παναγιώτης Κατσαϊδώνης, Διευθύνων Σύμβουλος της PKData, παρατήρησε ότι η «4η Βιομηχανική Επανάσταση στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας «περνάει» μέσα από την πλατφόρμα HERMES 3. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος και χαρούμενος που η ομάδα μας με πρωτοπόρο τον κύριο Σταύρο Βαλσάμη, εμπνευστή και δημιουργό της πλατφόρμας HERMES 3, δούλεψε σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα και δικαιώθηκε. Κι αυτό γιατί έχουμε όραμα, πιστεύουμε στην καινοτομία και έχουμε πάθος για αυτό που κάνουμε. Η εμπειρία και οι ικανότητες των ανθρώπων μας διαμορφώνουν μέσω της πλατφόρμας HERMES 3 ένα νέο ψηφιακό τοπίο στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Απώτερος σκοπός μας είναι η ψηφιακή διασύνδεση όλων των επαγγελματιών της εγχώριας αγοράς ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ανεξαρτήτως μεγέθους ή/και εμπορικού μοντέλου μέσω της πλατφόρμας HERMES 3, ώστε να επιλέγουν δυναμικά την πλέον συμφέρουσα  επαγγελματική συνεργασία  για αυτούς με μια ειδοποιό διαφορά: τον προσανατολισμό στον τελικό πελάτη/καταναλωτή και την εμπειρία του μέσα από ψηφιακές υπηρεσίες. Η πλατφόρμα HERMES 3  χρησιμοποιεί state of the art τεχνολογία αξιοποιώντας όλα τα νέα ψηφιακά μέσα, με στόχο να παράσχει υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των ασφαλισμένων αλλά και να διευρύνει ταυτόχρονα το χαρτοφυλάκιο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»