Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Μη χάσετε σήμερα στις 18:00 την εκπομπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο ΤV100 με καλεσμένο τον Κώστα Λάσκο!

Μη χάσετε την εκπομπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης «Ο κόσμος της αγοράς» σήμερα στις 18:00 στο ΤV100 με καλεσμένο τον Κώστα Λάσκο, Mέλος ΔΣ του ΕΕΘ.

Αντικείμενο της εκπομπής αποτελούν οι τελευταίες εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς, σχολιάζοντας φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου.

«Ο κόσμος της αγοράς»! Η ενημερωτική εκπομπή όπου ο κάθε επαγγελματίας θα μαθαίνει όλα τα νέα του Επιμελητηρίου, αλλά και να πληροφορείται αναλυτικά για όλες τις υπηρεσίες που αυτό ετοιμάζει για να τον στηρίζει και να τον βοηθά σε κάθε του πρόβλημα. Παρουσιάζονται αφιερώματα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ με απόψεις, ιδέες, προοπτικές, αλλά και προτάσεις για μία καλύτερη αγορά στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Ακόμα

έρευνα KPMG

Γενική Έρευνα Αποδοχών και Παροχών της KPMG για το 2022: αισιόδοξα μηνύματα της αγοράς, αφήνουν πίσω τη δύσκολη περίοδο των τριών τελευταίων ετών

Η KPMG στην Ελλάδα, η οποία εδώ και 3 δεκαετίες, παρέχει ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση αναφορικά με θέματα αποδοχών και