Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τράπεζα της Ελλάδος: Μεταβίβαση Συνταξιοδοτικoύ από την Generali Hellas προς την NN Hellas

Δημοσίευση: 11/05/2023
unit-linked Τράπεζα της Ελλάδος ΤτΕ, χρηματοδότηση, καταθέσεις

Tη μεταβίβαση του Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Συνταξιοδοτικού Κεφαλαίου των υπαλλήλων της PEPSICO HELLAS Μ. Α.Β.Ε.Ε.  (πρώην TASTY FOODS S.A.) από την Generali Hellas στην NN Hellas ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις ενστάσεις τους μέχρι και τις 9 Αυγούστου το 2023.

Η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή της περίπτωσης β’ της παραγράφου 7 του άρθρου 28 του ν. 4364/2016, δημοσιεύεται ανακοίνωση της ανώνυμης ασφαλιστικής επιχείρησης με την επωνυμία «GENERALI HELLAS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για τη μεταβίβαση του Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Κεφαλαίου με αριθμό11624977 (πρώην 60000398 DA) που αφορά στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα των υπαλλήλων της εταιρείας PEPSICO HELLAS Μ. Α.Β.Ε.Ε.  (πρώην TASTY FOODS S.A.) προς την ανώνυμη ασφαλιστική επιχείρηση με την επωνυμία «ΝΝ Ελληνική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής».

Ο χρόνος υποβολής ενστάσεων από τους ενδιαφερομένους αρχίζει από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης και λήγει στις 9 Αυγούστου 2023. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην Τράπεζα της Ελλάδος, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 21, 10250 Αθήνα, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ​dep.insurancesup@bankogreece.gr .

H εποπτική αξιολόγηση της προτεινόμενης μεταβίβασης χαρτοφυλακίου θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής ενστάσεων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ: bankofgreece.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»