Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας

Δημοσίευση: 27/06/2022

Με μεγάλη προσέλευση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ο κ. Ηλίας Τσολάκης, Πρόδρος ΠΟΑΔ και ο κ. Βασιλειάδης Αριστείδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του της Γενικής Συνέλευσης ο πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Ηλίας Τσολάκης αναφέρθηκε στην δυναμική που έχει διαμορφωθεί από τα ισχυρά και πολυπληθή σωματεία της χώρας και ανέφερε πως η ΠΟΑΔ θα βρίσκεται δίπλα στο ΣΑΠΗ για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονται τα μέλη του.

Από την πλευρά του ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, πρόεδρος Σ.Δ.Α.Ε ανέφερε πως η δύναμη του συνδικαλισμού βρίσκεται στα σωματεία της επαρχίας και πως τα ισχυρά σωματεία δημιουργούν μία ισχυρή Πανελλήνια ομοσπονδία. Εκ μέρους του Δ.Σ του Σ.Δ.Α.Ε ανέφερε πως το σωματείο της Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτό για διάλογο και κοινές ενέργειες με το Σ.Α.Π.Η.

Και οι δύο καλεσμένοι ευχήθηκαν καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο νέος πρόεδρος του Σ.Α.Π.Η κ. Τσιάμης Νικόλαος έκανε ένα απολογισμό των όσων δράσεων έγιναν κατα τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του Δ.Σ και ανέφερε πως η νέα ανανέωση της θητείας του θα αποτελέσει μία ευκαιρία προκειμένου να ολοκληρωθούν όλα όσα δεν πρόλαβαν να γίνουν λόγω της περιόδου του covid. Κάλεσε ταυτόχρονα όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν το Σ.Α.Π.Η και να γίνουν μέλη του.

Το νέο Δ.Σ του συλλόγου διαμορφώθηκε ώς εξής:

 

Πρόεδρος: Τσιάμης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Πολυμέρης Στυλιανός

Γραμματέας: Ελευθεριάδης Βασίλειος

Ταμίας: Δρουγκας Κωνσταντίνος

Μέλος: Μπέκα Ουρανία

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»