Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

MAX Insurance: Κοιτάμε στα μάτια τον πελάτη, για εμάς έχει μεγάλη σημασία η προσωπική επαφή

Δημοσίευση: 15/07/2022
(Από Αριστερά) Ιωάννης Φωτάκης, Αντωνία Βέσμελη

Τα ασφαλιστικά γραφεία MAX Insurance με πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά στέκονται δίπλα στους συνεργάτες τους, έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά τους την άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Με υψηλή επαγγελματική ηθική προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις στις ασφαλιστικές τους ανάγκες, προστατεύοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία αλλά και όλα όσα έχουν αξία για αυτούς. Η κυρία Αντωνία Βέσμελη, Owner της MAX Insurance, μιλά στο insuranceforum.gr και μοιράζεται μαζί μας το όραμά της για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, υπογραμμίζοντας τη σημασία της έμπειρης ματιάς του επαγγελματία στη σύγχρονη εποχή.

Κυρία Βέσμελη, πόσα χρόνια δραστηριοποιείστε στην ασφαλιστική αγορά και ποιοι οι βασικοί πυλώνες λειτουργίας της MAX Insurance;

Στην ασφαλιστική αγορά δραστηριοποιούμαι τα τελευταία 25 χρόνια και εάν σε αυτά προσθέσετε τα 42 χρόνια που δραστηριοποιείται ο σύζυγος και μέντοράς μου, αντιλαμβάνεστε ότι στην MAX Insurance υπάρχει συσσωρευμένη εμπειρία 67 χρόνων, που μέσα από αυτήν επιδιώκουμε και πετυχαίνουμε τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Σε ό,τι αφορά τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας της MAX Insurance, για εμάς έχει μεγάλη σημασία η προσωπική επαφή με τον πελάτη. Θέλουμε να τον κοιτάμε στα μάτια! Η ταχύτητα ανταπόκρισης στις ασφαλιστικές του ανάγκες και κυρίως η άμεση βοήθεια και συνδρομή μας, κατά την επέλευση της ασφαλιστικής περίπτωσης, είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη.

Σε ποιους κλάδους ασφάλισης εξειδικεύετε το γραφείο σας;

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, με συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία τόσων χρόνων, το γραφείο μας έχει την ικανότητα να διαχειριστεί ασφαλιστικά θέματα όλων των κλάδων και όπου αυτό δεν είναι εφικτό με τις εγχώριες συνεργασίες μας, απευθυνόμαστε στους συνεργάτες μας του εξωτερικού.

MAX Insurance: Κοιτάμε στα μάτια τον πελάτη, για εμάς έχει μεγάλη σημασία η προσωπική επαφή

Το ασφαλιστικό σας γραφείο στέκεται εδώ και δεκαετίες δίπλα στους πελάτες του, προσφέροντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Κατά πόσο έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις του κοινού τα τελευταία χρόνια;

Το κοινό είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αναπτύσσεται, μεταλλάσσεται και προσαρμόζεται στις αλλαγές που καθημερινά βιώνει.

Σήμερα η νέα γενιά αγοραστών ασφαλιστικών προϊόντων δεν ακολουθεί την παραδοσιακή ζωή και τα πρότυπα αγοράς που ορίζουν οι παλαιότερες γενιές.

Είναι μια νέα αγορά!

Έχουν διαφορετικές ασφαλιστικές ανάγκες και μεγαλύτερες προσδοκίες για νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η στρατηγική ανάπτυξης της MAX Insurance, δημιουργώντας διαδικασίες παροχής υπηρεσιών και διαχείρισης σχέσεων με τον πελάτη, που προωθούν τις σωστές συμπεριφορές και οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι αντικείμενο καθημερινής μελέτης και αναζήτησης για εμάς, η διαφοροποίησή μας σε προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και σε υλικοτεχνικές υποδομές.

Με ποιον τρόπο η MAX Insurance στηρίζει τον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή;

Η MAX Insurance, δίνει προτεραιότητα στους πελάτες της με στόχο την φροντίδα των ασφαλιστικών τους αναγκών με τα πιο σύγχρονα μέσα, πελατοκεντρικές εφαρμογές και ανθρώπινο πρόσωπο.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια όσοι από τους επαγγελματίες διαμεσολαβητές είναι στο ίδιο vibe με την MAX, μπορούν να ωφεληθούν από την τεράστια εμπειρία μας, τις υλικοτεχνικές μας υποδομές, το credit που έχουμε στην ασφαλιστική αγορά και την non stop υποστήριξη σε κάθε επαγγελματική τους ανησυχία.

Πιστεύετε ότι η ασφαλιστική αγορά έχει ανάγκη από νέους επαγγελματίες;

Σήμερα στην Ελλάδα δηλώνουν επάγγελμα ασφαλιστικός διαμεσολαβητής ένας μεγάλος αριθμός ατόμων.

Άλλο όμως πράγμα είναι το να δηλώνω ότι κάνω ένα επάγγελμα και άλλο ότι είμαι επαγγελματίας σε αυτό που κάνω.

Εάν την έννοια επαγγελματίας την εννοείτε στην κυριολεξία της, θα σας απαντούσα αβίαστα ΝΑΙ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της MAX Insurance στο max-insurance.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»