Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Μarketing in Practice: «To Franchise σήμερα, μονόδρομος επιχειρηματικότητας»

Δημοσίευση: 11/02/2022

H επιχειρηματικότητα έχει πολλές μορφές. Μια επιλογή είναι και το Franchising που προσφέρει στους επιχειρηματίες την ασφάλεια και την εγγύηση ενός ήδη χτισμένου ονόματος, ένα δοκιμασμένο προϊόν ή υπηρεσία, τεχνογνωσία και εκπαίδευση. Οι απαιτήσεις όμως για την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης είναι οι ίδιοι και δεν υπάρχουν εγγυήσεις επιτυχίας. Η προσωπικότητα και οι ικανότητες του επιχειρηματία εξακολουθούν να παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του Attica TV/SBC TV Channel τον σύμβουλο franchise Πλάτωνα Μαλλικούρτη, συζητούν για τον κλάδο του Franchising σήμερα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: – Πόση διάθεσή έχουν οι Έλληνες για επενδύσεις αυτήν την περίοδο;
– Για ποιους λόγους η επένδυση μέσω Franchise είναι μια καλή επιλογή; – Ποιος επιχειρηματίας είναι κατάλληλος για να διαλέξει την επιλογή του Franchising; – Πως έχει αλλάξει ο COVID τον κλάδο του Franchising; – Ποιες επιχειρηματικές προτάσεις έχουν ενδιαφέρον σήμερα; – Τι αποδόσεις μπορεί να περιμένει κάποιος εάν επιλέξει ένα Franchise; -Τι πρέπει να προσέξει κάποιος στον Franchisor για να είναι σίγουρος για την επιλογή του; – Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσει για να κάνει μια σωστή επιλογή; – Ποιες οι κρυμμένες παγίδες; – Ποιο το μέλλον του κλάδου στην Ελλάδα; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο επιχειρηματίας – franchisor Νίκος Κιούσης, μας παρουσιάζει το Franchising στην πράξη! Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει το βασικό checklist για την επιλογή επένδυσης.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 153 «To Franchise σήμερα, μονόδρομος επιχειρηματικότητας» μπορείτε να το δείτε εδώ: https://marketingconsultant.gr/to-franchise-simera-monodromos-epicheirimatikotitas/

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»