Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ο ασφαλιστικός κολοσσός του Fortune 500 επιλέγει hyperexponential για την αναδιαμόρφωση του underwriting

Δημοσίευση: 19/04/2023
Fortune 500, Markel, Renew, underwriting

Με στόχο την διαμόρφωση των underwriting διαδικασιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο ασφαλιστικός τιτάνας Markel του Fortune 500 διάλεξε επόμενης hyperexponential γενιάς εργαλείο τιμολόγησης, το Renew.

Σύμφωνα με την hx, έχει επανασχεδιαστεί ολοκληρωτικά το αναλογιστικό σύστημα τιμολόγησης. Η Markel τόνισε μάλιστα πως συνδυάζοντας τις γνώσεις και την τεχνογνωσία, η εταιρεία επικεντρώνεται στην επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες καθημερινά.

Το Renew, ως αποτέλεσμα αυτής της ανασυγκρότησης, είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα SaaS που έχει δημιουργηθεί ιδιαιτέρως για τα μικρά και διασπασμένα σύνολα δεδομένων που κυριαρχούν στην εργασιακή ζωή των πελατών της.

Σύμφωνα με το hx, η εφαρμογή του Renew είναι ουσιαστικό μέρος του νέου στοχευμένου μοντέλου λειτουργίας που έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί τις αναπτυξιακές στρατηγικές της.

Η λειτουργία της Markel τροφοδοτείται από τρεις βασικούς πυλώνες: ασφάλειες, επιχειρήσεις και επενδύσεις. Συγκεκριμένα, ο ασφαλιστικός τομέας παρέχει προστασία έναντι μερικών από τους πιο περίπλοκους κινδύνους στον κόσμο.

Έχοντας αναπτυχθεί ραγδαία σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, ο ασφαλιστικός τιτάνας αναφέρει πως η επένδυση στα κατάλληλα δεδομένα και σε εφαρμογές τεχνολογίας, είναι μέγιστης σημασίας για την ενδυνάμωση των underwriters και αποτελεί τον βασικό στόχο της εταιρείας, την εδραίωσή της δηλαδή ως κορυφαίος εξειδικευμένος ασφαλιστής στους επιλεγμένους τομείς, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»