Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Η Μαριάννα Πολιτοπούλου αποχαιρετά την NN Hellas

Δημοσίευση: 30/11/2022
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόκτησης της MetLife από τον Όμιλο NN - Mαριάννα Πολιτοπούλου: Σήμερα είναι μια μέρα ορόσημο στην ιστορία της NN HELLAS στην Ελλάδα Μαριάννα ΠολιτοπούλουNN Hellas & NN Hellas II: Στην κορυφή με μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα 827 εκατ. ευρώ
Μαριάννα Πολιτοπούλου

Το μήνυμα της Μαριάννας Πολιτοπούλου για την αποχώρησή της από την NN Hellas

Με μια όμορφη ανάρτηση στα social media, η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου αποχαιρέτησε την NN Hellas, δηλώνοντας ευγνώμων για τις εμπειρίες αλλά και τους στόχους που κατάφερε να επιτύχει στην επταετή της πορεία στο τιμόνι της εταιρείας.

Όπως αναφέρει στη σχετική της ανάρτηση, από το επταετές αυτό ταξίδι αποκόμισε πλούσιες εμπειρίες και γνώση, έχοντας την ευκαιρία να συνεργαστεί με εξαίρετους συναδέλφους εντός και εκτός Ελλάδος, αναδεικνύοντας την ΝΝ ως την κορυφαία πολυεθνική εταιρεία ασφάλισης στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα στην σχετική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο LinkedIn αναφέρει:

“Today is my last day with NN.

It has been a learning experience and a fulfilling journey of almost 7 years. I had the pleasure to meet and work with amazing colleagues and partners abroad and in Greece. Together we transformed and regenerated NN, the leading foreign life insurer in Greece, to a role model company and top employer. Since NN Hellas II (ex Metlife) joined us, I have been honored to lead the largest insurer in the country. Beyond our strategic, financial, commercial, brand, cultural and operational successes, I am thankful to our customers, employees and sales networks for the record high Q4 2022 NPS and Employee Engagement Score. It is the best farewell gift.

I am grateful to NN for giving me the opportunity to be part of the NN community, serve this wonderful brand, a meaningful purpose and strong values, my values.

I will miss you NN!

Goodbye, Adieu, Adiós, Αντίο”

Η ανακοίνωση της NN Hellas

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η ΝΝ Hellas, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στην Μαριάννα Πολιτοπούλου, τονίζοντας ότι υπό την ηγεσία της NN Hellas βελτίωσε τις εμπορικές της επιδόσεις, την εικόνα της επωνυμίας και τα οικονομικά της αποτελέσματα, ενισχύοντας τη θέση της στην αγορά, ενώ υπογράμμισε και τη σημαντική συμβολή της στην εξαγορά των δραστηριοτήτων της MetLife στην Ελλάδα.

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση:

Η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος (CEO) της NN Hellas, αποφάσισε να αποχωρήσει από την NN Group από τις 30 Νοεμβρίου 2022, για να αναζητήσει ευκαιρίες εκτός εταιρείας. Ο διάδοχος της Μαριάννας θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Η Μαριάννα εντάχθηκε στην NN το 2016, ως Διευθύνων Σύμβουλος της NN Hellas. Υπό την ηγεσία της, η NN Hellas βελτίωσε τις εμπορικές της επιδόσεις, την εικόνα της επωνυμίας και τα οικονομικά της αποτελέσματα και ενίσχυσε τη θέση της στην αγορά. Η Μαριάννα ηγήθηκε της εξαγοράς των δραστηριοτήτων της MetLife στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στη δημιουργία της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας της αγοράς στη χώρα.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ελληνική οικονομία ΕΛΣΤΑΤ: Μειωμένη η τιμή των ασφαλίστρων αυτοκινήτου το Νοέμβριο του 2021 - Στα ύψη ρεύμα και φυσικό αέριο κύπρο

Εφορία: Τέλος στις εικονικές δαπάνες

τη σταδιακή μείωση των αποδεκτών αποκλίσεων εσόδων και εξόδων που αναρτώνται στα ηλεκτρονικά βιβλία προχωρεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»