Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Λύθηκε οριστικά η συνεργασία της PK-Data με το Infodromio!

Δημοσίευση: 28/02/2024
Infodromio, PK-Data

Για σχεδόν δεκαπέντε έτη, η PK Data και το Infodromio, ως ένα κοινό σχήμα άνοιξαν με μεγάλη επιτυχία, τον δρόμο της διαμεσολάβησης στον ψηφιακό μετασχηματισμό, με την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα Ιnfodromio Hermes για τον κλάδο της διαμεσολάβησης.

Σε αυτή τη συνεργασία το Ιnfodromio λειτούργησε ως δημιουργός και η PK Data ως εμπορικός αντιπρόσωπος.

Σήμερα, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην τεχνολογία αλλά και στο επιχειρησιακό επίπεδο στον κλάδο της διαμεσολάβησης, οι δύο εταιρείες  με κοινή τους απόφαση αποφάσισαν την οριστική λύση της συνεργασίας τους.

Διαβεβαιώνουμε τους πελάτες μας ότι η τρέχουσα εξέλιξη δεν θα προκαλέσει καμία δυσλειτουργία στην πλατφόρμα Ιnfodromio Hermes και δεν θα επηρεάσει την ομαλή εξέλιξη των εργασιών τους.

Το Ιnfodromio  με κοινή συμφωνία αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμβάσεις της PK Data, με τους ίδιους ακριβώς όρους, και  δεσμεύεται για την αναβάθμιση τους στη νέα  πλατφόρμα INTERSUREA, με την ίδια σύμβαση και τους ίδιους όρους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Το Infodromio ευχαριστεί όλους τους πελάτες για την εμπιστοσύνη και την κατανόηση, και εγγυάται την ομαλή μετάβαση στην νέα αυτή κατάσταση.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024! Με ιδιαίτερη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»