Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Κύπρος: Βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της η Υδρόγειος Ασφαλιστική

Δημοσίευση: 06/10/2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, η βραδιά βραβεύσεων των Συνεργατών της Υδρογείου Ασφαλιστικής, στο QPlaza του ξενοδοχείου Radisson Blu στην Λάρνακα.

20 συνεχή χρόνια βραβεύουμε με περηφάνια τους καταξιωμένους συνεργάτες μας με σκοπό την αναγνώριση της δουλειάς τους.

Είναι με ιδιαίτερη χαρά, τιμή και περηφάνια που η Υδρόγειος Ασφαλιστική αφιέρωσε την βραδιά στους Ανθρώπους της πρώτης γραμμής, στους συνεργάτες της, που εργάζονται και ολόχρονα τρέχουν για να μεταφέρουν το νόημα της Ασφάλειας στο αγοραστικό κοινό, προσφέροντας του την σιγουριά αλλά και την οικονομική εξασφάλιση από αναπάντεχους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν.   Στην τελετή βραβεύσεων δόθηκαν 62 βραβεία και βραβεύτηκαν συνολικά 37 συνεργάτες της Εταιρείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, Διοικητικό Προσωπικό καθώς και εκπρόσωποι από Αντασφαλιστικές Εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Εταιρείας Δρ. Νάκης Αντωνίου στον χαιρετισμό του ανάφερε: «Αισθανόμαστε περήφανοι και συγκινημένοι που η Εταιρεία μας φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ασφαλιστική Βιομηχανία της Κύπρου. Η ομαδική δουλειά όλων των συντελεστών οδήγησε σε όλα αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Σημαντικός είναι ο ρόλος των Ασφαλιστικών μας Διαμεσολαβητών που η στήριξη και ο επαγγελματισμός τους συνετέλεσε στην δυναμική παρουσία της Εταιρείας μας».

Ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της Υδρογείου Ελλάδος, στον δικό του χαιρετισμό ανάφερε: «Η κυπριακή ασφαλιστική μετασχηματίζεται αλλά και εξακολουθεί να παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Στο τοπίο αυτό, η καλύτερη εγγύηση για το μέλλον παραμένουν το όραμα και η «φλόγα» των ανθρώπων αυτής της εταιρείας. Η ηγεσία, το management και το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελούν την πιο ισχυρή ομάδα και είναι δίπλα σας για να συνεχίσετε να πετυχαίνετε ακόμη υψηλότερες κορυφές, κάνοντας πράξη το πολύτιμο έργο της ασφάλισης.»

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Βετεράνο Ασφαλιστή κ. Γιώργου Βασιλείου ο οποίος υπηρέτησε 61έτη την Ασφαλιστική Βιομηχανία της Κύπρου.

Μετά την λήξη των βραβεύσεων ακολούθησε δεξίωση.

Πηγή: cyprusinsurancenews.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»