Κυριακή, 2 Απριλίου 2023

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού “VOICE” από την Υδρόγειο Ασφαλιστική με ειδικό αφιέρωμα στην υγεία!

Η υγεία σε πρώτο πλάνο!

Το νέο τεύχος του περιοδικού VOICE της Υδρογείου Ασφαλιστικής κυκλοφόρησε εχθές και είναι αφιερωμένο στο πολυτιμότερο αγαθό – την υγεία – και τα νέα προγράμματα ασφάλισης «Πλάνο Υγείας από την Υδρόγειο Ασφαλιστική».

Ειδικότερα στο τεύχος Απριλίου θα βρείτε:

  • Οι Executive Partners του «Υδρόγειος Club – Διακεκριμένων Συνεργατών» μας συστήνονται – Μέρος Δ’
  • “Πλάνο Υγείας” από την Υδρόγειο Ασφαλιστική
  • Ασφάλιση Υγείας: Αναγκαιότητα ή πολυτέλεια;
  • Βάλτε στο πλάνο σας την καλή υγεία
  • Δράσεις στήριξης για Covid-19
  • Πρόγραμμα «Δεν προσπερνάμε. Στηρίζουμε»
  • Διάκριση True Leader
  • Εκπαιδευτικό Υλικό στην πλατφόρμα YdrogiosOnLine

 

Στο εισαγωγικό του σημείωμα ο Πρόεδρος Δ.Σ., Αναστάσιος Κασκαρέλης χαιρετίζει τους αναγνώστες του περιοδικού και δηλώνει τα εξής:

“Αγαπητοί Συνοδοιπόροι,

Είναι πάντοτε χαρά μου να μοιράζομαι μαζί σας τον ενθουσιασμό και την υπερηφάνεια των επιτευγμάτων μας. Επιτεύγματα που βασίζονται στις κοινές μας αξίες και προσπάθειες.

Μέσα στις ιδιαίτερες περιστάσεις που όλοι αντιμετωπίζουμε, η Εταιρεία μας συνεχίζει να καταγράφει υψηλές επιδόσεις, να διακρίνεται για την ποιότητα των υπηρεσιών της, να ενισχύει τη θέση κύρους και φερεγγυότητας που κατέχει στην ελληνική αγορά.

Πάνω σε αυτές τις γερές βάσεις χτίζουμε με υπευθυνότητα το μέλλον, ένα μέλλον ασφάλειας και προστασίας που πλέον αγκαλιάζει και την υγεία των ασφαλισμένων μας. Η είσοδός μας στον κλάδο ασφαλίσεων υγείας σηματοδοτεί για εμάς μια σημαντική στιγμή. Ταυτόχρονα όμως – πιστεύω ακράδαντα – δίνει νέα πνοή και δυναμική και στο δικό σας έργο.

Εμείς, όπως πάντα, είμαστε μαζί σας και στο νέο αυτό εγχείρημα με κάθε τρόπο, κυρίως όμως με απέραντο σεβασμό και αγάπη προς το πρόσωπο και το επάγγελμά σας.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι υγεία και δύναμη!”

 

O Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, Παύλος Κασκαρέλης στο εισαγωγικό του σημείωμα αναφέρει :

“Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Με τα νέα προγράμματα ασφάλισης «Πλάνο Υγείας», η Εταιρεία μας εισέρχεται δυναμικά σε έναν τομέα που σταθερά αναδεικνύεται σε βασική προτεραιότητα για τον σύγχρονο Έλληνα.

Το όραμά μας για παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων και υπηρεσιών, που ενδυναμώνουν τους ανθρώπους και τους βοηθούν να ζουν ασφαλέστερα και πιο ελεύθερα, ολοκληρώνεται. Η Εταιρεία μας εισέρχεται στις ασφαλίσεις υγείας με μία δυνατή πρόταση: Προγράμματα που αντιμετωπίζουν σφαιρικά την προστασία της υγείας, ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής, προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη, προσφέρουν ουσιαστικά πλεονεκτήματα και προστιθέμενη αξία. Την ίδια στιγμή η Εταιρεία μας βασίζεται στην υψηλή τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της αλλά και τις ισχυρές συνεργασίες που έχει αναπτύξει με τους καλύτερους και πλέον αξιόπιστους παρόχους υγείας στην Ελλάδα.

Με αυτά τα εχέγγυα κυρίως όμως με πίστη και επένδυση στις δικές σας απεριόριστες δυνάμεις και δυνατότητες καλωσορίζουμε την επόμενη μέρα, βάζοντας την υγεία σε πρώτο πλάνο!”

Διαβάστε το περιοδικό εδώ

Διαβάστε Ακόμα

EAEE: Παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2023

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (EAEE) στηρίζει τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία με δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (EAEE) πραγματοποίησε δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και