Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Η KPMG δωρίζει σχολικά προϊόντα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Δημοσίευση: 11/10/2023
ΕΛΕΠΑΠ, KPMG
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του κυρίου Δημήτρη Ηλιάδη, Partner & Επικεφαλής του Γραφείου Θεσσαλονίκης της KPMG στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης με αφορμή την παράδοση των σχολικών προϊόντων.

Για 8η συνεχή χρονιά οι εργαζόμενοι της KPMG προσφέρουν γραφική ύλη, σχολικά προϊόντα και υλικά χειροτεχνίας, για τη νέα σχολική χρονιά των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η KPMG μένει πιστή στις αξίες της εταιρείας και συνεχίζει την πάνω από δύο δεκαετίες παράδοση συνεργασίας και προσφοράς στην ΕΛΕΠΑΠ μέσω της δράσης Κοινωνικής Υπευθυνότητας για τη δια βίου μάθηση, “Βack to School”. Οι άνθρωποι της KPMG στην Ελλάδα για 8η συνεχή χρονιά στάθηκαν δίπλα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ αγοράζοντας και προσφέροντας γραφική ύλη, σχολικά προϊόντα και υλικά χειροτεχνίας, εφόδια απαραίτητα για μία νέα δημιουργική σχολική χρονιά.

Η KPMG δωρίζει σχολικά προϊόντα στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
Στιγμιότυπο από την παράδοση των σχολικών προϊόντων στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα από τον Αλκιβιάδη Σιαράβα, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager.

Η παράδοση της σχολικής ύλης στην EΛΕΠΑΠ στην Αθήνα έγινε από τον Αλκιβιάδη Σιαράβα, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager της ΚPMG στην Ελλάδα, με συνοδεία των συνεργατών και στελεχών της εταιρείας, ενώ τις εγκαταστάσεις της EΛΕΠΑΠ στην Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο Δημήτρης Ηλιάδης, Partner & Επικεφαλής του Γραφείου της ΚPMG στην Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους, να ενημερωθούν για το πολύτιμο έργο της EΛΕΠΑΠ και να γνωρίσουν μερικά από τα παιδιά και τους δασκάλους που παράγουν καθημερινά πολύτιμο, ανθρωπιστικό έργο.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της EΛΕΠΑΠ ανέφερε «Είναι μεγάλη μου χαρά να εκπροσωπώ σήμερα τους ανθρώπους της ΚPMG, οι οποίοι συνέδραμαν ο καθένας ξεχωριστά στην αγορά του σχολικού εξοπλισμού των Γενναίων Παιδιών της EΛΕΠΑΠ και με τον τρόπο αυτό βάζουμε το λιθαράκι μας στο να ξεκινήσουν αυτό το ταξίδι μάθησης. Η ιδιαίτερη σχέση που έχουμε χτίσει με τους ανθρώπους και τα παιδιά της EΛΕΠΑΠ, μας έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε από πρώτο χέρι τον θετικό αντίκτυπο της μακροχρόνιας αφοσίωσης και προσφοράς από τους ανθρώπους μας στην καθημερινότητα των παιδιών και να παρακολουθήσουμε την εξέλιξή τους χρόνο με χρόνο σε αυτή την ξεχωριστή διαδρομή ζωής.»

Η συνεισφορά της ΚPMG προς την EΛΕΠΑΠ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο  εκπλήρωσης του 4ου στόχου Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη διασφάλιση ποιοτικής και ισότιμης εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»