Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

H KPMG διακρίθηκε στα βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023 ως μια από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις

Δημοσίευση: 24/07/2023
Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023, KPMG

Η τελετή απονομής των βραβείων για το ελληνικό επιχειρείν «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023» της Direction Business Network πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουλίου 2023 στο Golf Prive της Γλυφάδας. Η KPMG βρέθηκε μεταξύ των βραβευθέντων εταιρειών ως Greek Business Champion και οι οποίες αποτέλεσαν τους «πρωταγωνιστές» της ελληνικής οικονομίας για το 2023.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 550 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού κόσμου, στην οποία επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που κατορθώνουν να ξεπερνούν κάθε δυσκολία και συνδράμουν σημαντικά τους κλάδους τους και συνολικά την εγχώρια οικονομία, καθώς και να αναπτύσσονται και να κάνουν βήματα προόδου.

Το βραβείο για την KPMG, Greek Business Champion 2023 παρέλαβε ο Νίκος Δημάκος, Partner, Head of Consulting, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε «Η αναγνώριση και η επιβράβευση των προσπαθειών της κάθε επιχείρησης είναι πολύ σημαντική, καθώς τους δίνει την κινητήρια δύναμη να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους σε ένα υγιές, καινοτόμο και βιώσιμο περιβάλλον, τόσο για τις ίδιες τις επιχειρήσεις, όσο και για τους ανθρώπους τους. Στην KPMG συμμετέχουμε ενεργά και καθημερινά στην προσπάθεια της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’αυτή την αναγνώριση, συγχαίροντας παράλληλα τη Direction Business Network για την πρωτοβουλία αυτή».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»