Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Ασημένια διάκριση για την KPMG στην Ελλάδα και τις δράσεις Ισότητας και Συμπερίληψης στα Diversity & Inclusion Awards 2023

Δημοσίευση: 21/07/2023
KPMG Ελλάδας

Η KPMG Ελλάδας τιμήθηκε με Silver βραβείο στην Ενότητα “Gender” και συγκεκριμένα για τις δράσεις ενδυνάμωσης των γυναικών.

Σε ένα ιδιαίτερα γιορτινό και καλοκαιρινό κλίμα των φετινών Diversity & Inclusion Awards, η KPMG στην Ελλάδα έλαβε το Ασημένιο βραβείο για τις δράσεις Συμπερίληψης και Ισότητας στην Ενότητα “Gender”. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, στο House 124, από την Boussias Events σε συνεργασία με το Diversity Charter Greece.

Η KPMG στην Ελλάδα έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση της ισότητας και της συμπερίληψης σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της και ιδιαίτερα για την ενδυνάμωση των γυναικών. Από την επίτευξη ισότητας των φύλων μέσω πολιτικών που εξασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες για όλους τους εργαζόμενους, έως την προαγωγή της γυναικείας ηγεσίας και την ανάπτυξη των γυναικείων ταλέντων, η KPMG διαδραματίζει έναν ζωτικό ρόλο στην εξάλειψη των ανισοτήτων.

Μέσω πολιτικών που προωθούν την ανοικτή κουλτούρα, την ανεκτικότητα και την αναγνώριση της ποικιλομορφίας, η εταιρεία δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους και να αναπτύσσονται. Είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έκανε γυναίκα συνεταίρο το 1995, ενώ το 55% των εργαζομένων της είναι γυναίκες.

Μεταξύ των δράσεων που υποστηρίζουν τη δέσμευση αυτή, περιλαμβάνονται πρωτοβουλίες όπως η συμμετοχή στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Women Corporate Directors (WCD) και η υπογραφή της συμφωνίας EMPOWER HER, η οποία αποσκοπεί στην προώθηση του ρόλου των γυναικών στο διεθνές εμπόριο και επιχειρηματικότητα.

Επιπλέον, η KPMG στην Ελλάδα διοργάνωσε εκδηλώσεις, δράσεις για τους εργαζόμενους και podcasts σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προάγοντας την ανάγκη για υποστήριξη και ισότητα τόσο στον επιχειρηματικό χώρο όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ασημένια διάκριση για την KPMG στην Ελλάδα και τις δράσεις Ισότητας και Συμπερίληψης στα Diversity & Inclusion Awards 2023
(από αριστερά προς τα δεξιά): Ελευθερία Τουρνοπετράκη, Marketing Specialist, KPMG στην Ελλάδα, Μαρία Καστρησίου, Marketing Specialist, KPMG στην Ελλάδα

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, MarketingCommunications & Corporate Citizenship ManagerKPΜG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά με τη βράβευση, «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που η εταιρεία μας διακρίθηκε με το Ασημένιο Βραβείο στην Ενότητα “Gender”, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον ενεργό ρόλο και την δέσμευσή της στην προώθηση της διαφορετικότητας, της ισότητας και της συμπερίληψης μεταξύ των ανθρώπων της, ακολουθώντας πιστά τους πυλώνες δράσης του σχεδίου δράσης “Our Impact Plan” της KPMG. Το βραβείο αυτό είναι μια αναγνώριση της KPΜG  για την επι σειρά ετών συνδρομή της σε έναν συμπεριληπτικό χώρο εργασίας και ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών για όλους και όλες.»

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»