Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

H KPMG στην Ελλάδα ανακηρύχθηκε ως “Transfer Pricing Advisory Firm of the Year in Greece” από τα 2023 Corporate INTL Magazine Global Awards

KPMG

H KPMG στην Ελλάδα απέσπασε μία σημαντική διεθνή διάκριση, καθώς ανακηρύχτηκε Transfer Pricing Advisory Firm of the Year για την χώρα μας στα 2023 Corporate INTL Global Awards.

Τα ετήσια βραβεία Corporate INTL σηματοδοτούν την αριστεία για τους κορυφαίους συμβούλους σε όλο τον κόσμο.

Η Έφη Αδαμίδου, Partner, Head of Tax and Legal της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε «Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε. Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς και της αφοσίωσής μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Οι αφοσιωμένοι επαγγελματίες μας, με την εκτεταμένη τεχνογνωσία τους και την υποστήριξη των άλλων εταιρειών μελών του διεθνούς δικτύου της KPMG International, θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στις πολλαπλές επιχειρηματικές προκλήσεις των πελατών μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίες παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις σε περίπλοκα φορολογικά ζητήματα και ζητήματα ενδοομιλικών συναλλαγών».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΜΙΝΕΤΤΑ, νέο λογότυπο

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αποτυπώνονται στο νέο λογότυπο & στη νέα εταιρική εικόνα

Η είσοδος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής στην 6η δεκαετία λειτουργίας της συνοδεύεται από σήμερα με νέο λογότυπο και νέα εταιρική εικόνα!