Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου: Επενδύουμε συνεχώς στο δίκτυο των συνεργατών μας, προσφέροντας στήριξη και καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν πλήρως την αγορά

Δημοσίευση: 31/01/2022

Η One Option αποτελεί ένα σύγχρονο agency, το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους με εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς. Η τεχνογνωσία και η δια βίου εκπαίδευση του δικτύου των συνεργατών της καθιστά αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την One Option, ενώ μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων καλύπτει τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών άμεσα και πάνω από όλα υπεύθυνα.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η One Option κατάφερε να εδραιωθεί στην ασφαλιστική αγορά, αναπτύσσοντας το δίκτυο των συνεργατών της, μέσα από τα συνολικά 5 υποκαταστήματα της σε Αττική και Κυκλάδες. Το κλειδί στην επιτυχία της είναι η προσήλωσή της στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και η έμπρακτη στήριξη του, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο καλύψεων, με ποικίλες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή.

Η κυρία Κωνσταντίνα Π. Μιχαλοπούλου, Γενική Διευθύντρια της One Option, μιλά αποκλειστικά στο “The Insurer” για την πορεία και τη φιλοσοφία της εταιρείας και μοιράζεται μαζί μας τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους της, γιορτάζοντας παράλληλα τα 6 χρόνια παρουσίας της Οne Option στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

 

Κυρία Μιχαλοπούλου, σε λιγότερο από 6 χρόνια καταφέρατε να αναπτύξετε ένα δίκτυο πολλών υποκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της One Option;

Η ταχύτητα διεκπεραίωσης κάθε ασφαλιστικής έρευνας χαρακτηρίζει την λειτουργία μας όλα αυτά τα χρόνια, μιας και άμεσα αλλά και ολοκληρωμένα, προσφέρουμε όλες τις λύσεις που χρειάζονται οι πελάτες μας για όλους τους ασφαλιστικούς τομείς της αγοράς, όπως Αυτοκινήτου, Ζωής, Υγείας και νοσοκομειακών καλύψεων, Ατυχημάτων και ομαδικών ασφαλίσεων, Καλύψεις πυρός/κλοπής σπιτιών, Σύνθετα ασφαλιστήρια επιχειρήσεων, Ενυπόθηκα ασφαλιστήρια τραπεζών, Σκαφών, Αστικής Ευθύνης.

Σε εμάς η ασφάλιση δεν τελειώνει με την σύναψη του συμβολαίου, είμαστε δίπλα στους πελάτες μας ακόμη και στην περίπτωση ζημίας, φροντίζοντας να αποζημιωθούν άμεσα. Έχουμε σε συνεργασία με εκείνους, τον πλήρη έλεγχο του φακέλου τους, ώστε να τους δίνουμε άμεσα και υπεύθυνα τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες συμβουλές. Βλέπετε, πιστεύοντας αποκλειστικά στην παροχή ποιοτικών ασφαλιστικών λύσεων το 2014 ιδρύσαμε την One Option Hellas AE με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη και διαχείριση ασφαλιστικών προϊόντων, εξειδικευμένων και καινοτόμων υπηρεσιών, προσφέροντας πάντα ποιοτικές λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου: Επενδύουμε συνεχώς στο δίκτυο των συνεργατών μας, προσφέροντας στήριξη και καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν πλήρως την αγοράΠοιο είναι το μοντέλο λειτουργίας που εφαρμόζετε και γιατί;

Από την πρώτη στιγμή θελήσαμε να φτιάξουμε μια νέα ασφαλιστική δύναμη που θα έχει ως προτεραιότητα τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται την ασφάλιση τους. Εδώ και 6 χρόνια, με την ορθή αξιολόγηση των κινδύνων που καθημερινά βιώνουμε προσπαθήσαμε και καταφέραμε να οργανώσουμε ένα Ασφαλιστικό Πρακτορείο που θα αναλύει άμεσα τις ανάγκες τους, θα βρίσκει την καλύτερη λύση σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες και θα τους προστατεύει, με όρους που είναι κατανοητοί αλλά και με το σωστό πάντα κόστος.

 

Με ποιον τρόπο η One Option στηρίζει τον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή;

Επενδύουμε συνεχώς στο δίκτυο των συνεργατών μας και το στηρίζουμε προσφέροντάς του νέες λύσεις, καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν πλήρως την Ασφαλιστική Αγορά. Η εταιρεία μας αποτελείται από μια πιστοποιημένη ομάδα που με την εμπειρία και την πολυετή τεχνογνωσία της στον ασφαλιστικό χώρο, εξασφαλίζει την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε όλους τους τομείς των Ασφαλιστικών Προϊόντων και της Υγείας, της Διαχείρισης Ζημιών, της Διαχείρισης Έργων αλλά και της Ανάπτυξης πρωτοποριακών εφαρμογών. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ελληνικές Ασφαλιστικές Εταιρείες μπορούμε και προσφέρουμε το καλύτερο πλάνο καλύψεων, ανάλογα με τον ασφαλιζόμενο κίνδυνο και πάντα στο κόστος που θα διασφαλίζει το συμφέρον του πελάτη μας.

 

Η εταιρεία σας επενδύει σε ψηφιακά εργαλεία; Θεωρείτε τη χρήση τους απαραίτητη για την υποστήριξη των συνεργατών και την εξυπηρέτηση των πελατών σας;

Μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια αναπτύξαμε πλήρως τις ψηφιακές δραστηριότητες μας καθώς και την εταιρική μας προβολή, διαμορφωμένη από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, από ανθρώπους που συμμερίζονται τα ίδια πιστεύω με εμάς. Η τεχνογνωσία καθώς και η πολύχρονη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, μας καθιστά στην κορυφή του κάθε τομέα.

Σε ένα δίκτυο συνεργατών που συνεχώς μεγαλώνει, παρέχουμε πάντα γραμματειακή υποστήριξη, εκπαίδευση αλλά και καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα που καλύπτουν πλήρως την Στην One Option θέτουμε σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες των επαγγελματιών μας. Για τον λόγο αυτό παρέχουμε δωρεάν σε κάθε συνεργάτη μας πρόσβαση σε ένα πλήρως λειτουργικό ασφαλιστικό λογισμικό πρόγραμμα για την οργάνωση του πελατολογίου τους, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών καρτέλων για τον εκάστοτε πελάτη, αλλά και ένα οργανωμένο αρχείο πελατών που διευκολύνει την καθημερινότητά τους, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση της παραγωγικότητάς τους.

 

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το επόμενο διάστημα;

Να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το δίκτυο συνεργατών μας, να επεκταθούμε και σε άλλες περιοχές με περισσότερα υποκαταστήματα, να μεταδώσουμε την ασφαλιστική μας συνείδηση σε όλους όσοι βρίσκονται μέσα στον κύκλο εργασιών μας και σίγουρα να βλέπουμε το όνειρο μας να παίρνει σάρκα και οστά λόγω του ήθους και της αξιοπρέπειας που μας χαρακτηρίζουν ως Ασφαλιστικό Πρακτορείο. Είμαστε εδώ επειδή Νοιαζόμαστε!

Για περισσότερες πληροφορίες για την One Option επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο oneoption.gr ή επικοινωνήστε στο 2182181818 και στο info@oneoption.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

“Έφυγε” η Νούλα Λαπατά

Με βαθειά θλίψη αναγγέλλουμε την απώλεια της Νούλας Λαπατά, συζύγου του παλαιού στελέχους της αγοράς και ιδρυτή της Ατλαντικής Ένωσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»