Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Παύλος Κασκαρέλης, Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ο άνθρωπος στο επίκεντρο της επιτυχίας

Δημοσίευση: 27/09/2023
Παύλος Κασκαρέλης
Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Συμβούλου, Υδρόγειος Ασφαλιστική

Μια πολύ σημαντική επέτειο γιορτάζει φέτος η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, καθώς συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας. Μιλώντας στο CNN Greece, ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας τονίζει τις αξίες της “Υδρόγειος Ασφαλιστικής” δηλώνοντας μάλιστα ότι έπαιξαν κομβικό ρόλο στη διαμόρφωσή της και στη διαχρονική επιτυχία της. 

Συγκεκριμένα, ο  κύριος Παύλος Κασκαρέλης, μίλησε στο CNN Greece για τις αρχές, τις αξίες, το όραμα και τους μελλοντικούς στόχους της «οικογένειας» της Υδρογείου Ασφαλιστικής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο ίδιος στέκεται στις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, τις οποίες χαρακτηρίζει ως τον «πυρήνα» της διαχρονικής επιτυχίας, όπως επίσης και στις στρατηγικές επιλογές που διαμόρφωσαν την πορεία της: «Η εστίαση σε ποιοτικούς και όχι μόνο ποσοτικούς στόχους, η υγιής και ισορροπημένη ανάπτυξη που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε, η προσήλωση στις ανάγκες των ασφαλισμένων, συνεργατών και εργαζομένων μας, η υπευθυνότητα και αγάπη με την οποία προσεγγίζουμε το αντικείμενό μας – να προσφέρουμε ασφάλεια και φροντίδα, με υψηλό επαγγελματισμό, με ποιότητα αλλά και με ευαισθησία και ανθρώπινη προσέγγιση», δηλώνει ο ίδιος. Η εταιρεία άλλωστε, διαθέτει ένα ευρύ και συνεχώς εμπλουτιζόμενο χαρτοφυλάκιο ασφαλιστικών λύσεων που καλύπτει όλο το φάσμα των ασφαλίσεων για τον ιδιώτη, τον επιχειρηματία και επαγγελματία, την περιουσία και την οικογένεια.

Η ανάπτυξη, όπως επισημαίνει ο κ. Κασκαρέλης στο CNN Greece, έρχεται μέσα από ένα «διττό όραμα συνέπειας, συνέχειας και διαφύλαξης όλων όσων έχουμε χτίσει, από τη μια, αλλά και συνεχούς εξέλιξης από την άλλη», προσθέτοντας πως «απώτερος στόχος είναι φυσικά να συνεχίσουμε να αποτελούμε την εταιρεία που εμπιστεύονται αλλά και αισθάνονται ουσιαστικά δίπλα τους, παντού και πάντα, τόσο οι ασφαλισμένοι όσο και οι συνεργάτες μας».

Τέλος, ο ίδιος στέκεται στην ανάγκη δημιουργίας ασφαλιστικής συνείδησης στους Έλληνες πολίτες: «Το δικό μας μήνυμα είναι αυτό: η ασφάλιση είναι εδώ, ένας πολύτιμος σύμμαχος στη ζωή μας που προστατεύει και θωρακίζει ό,τι μάς είναι σημαντικό – την υγεία, την οικογένεια, το σπίτι, τη δουλειά μας. Η ασφάλιση αφορά τον καθένα μας, δεν κοστίζει ακριβά, και μας παρέχει τη σιγουριά και την ελευθερία ότι, ό,τι και αν συμβεί, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή και τους στόχους μας. Η ασφάλιση, επιπλέον, έχει μια ευρύτερη και σημαντική συμβολή στην κοινωνία και την οικονομία. Είναι καιρός και ως πολίτες και ως πολιτεία, να αντιληφθούμε την αξία της».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη κυρίου Παύλου Κασκαρέλη, εδώ.

Πηγή: CNN Greece

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»