Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στην Λ. Συγγρού! Βομβαρδισμένο το τοπίο – Το ωστικό κύμα διέλυσε τα πάντα, αναφέρουν κάτοικοι (video)

Δημοσίευση: 26/01/2022

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε κτίριο στην αρχή της Λεωφόρου Συγγρού, κοντά στις στήλες του Ολυμπίου Διός, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν τις 7:00 το πρωί ένα κτίριο επί της οδού Συγγρού 3 όπου στεγάζεται εταιρεία βιολογικών προϊόντων τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με τις αρχές, από την έκρηξη τραυματίστηκε ένας 78χρονος άντρας, ο οποίος φέρει τραύματα σε πρόσωπο και χέρια. Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Το τοπίο στο σημείο που πραγματοποιήθηκε η έκρηξη μοιάζει βομβαρδισμένο καθώς πέρα από τις καταστροφές στο ίδιο το κτήριο, το ισχυρό ωστικό προκάλεσε ζημιές στις ταμπέλες και στις βιτρίνες των καταστημάτων αλλά και στα τζάμια των σπιτιών της περιοχής.

Το επικρατέστερο σενάριο αναφορικά με τα αίτια της καταστροφής είναι ότι η έκρηξη προήλθε από διαρροή αερίου, με τις αρχές να απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»