Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ηοwden Hellas: Πόλος έλξης για νέα, δυναμικά και έμπειρα στελέχη

Δημοσίευση: 20/07/2022

 

Με πέντε νέα δυναμικά στελέχη εμπλουτίζει το ανθρώπινο δυναμικό της η Howden Hellas, στοχεύοντας τόσο στην περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών, όσο και στην όσο το δυνατόν ποιοτικότερη και απρόσκοπτη υποστήριξη κι εξυπηρέτηση των πολυάριθμων επιχειρηματικών πελατών της.

 

Στο πλαίσιο αυτό, στο εξειδικευμένο δυναμικό της εταιρίας εντάσσονται τα στελέχη Ειρήνη Γεωργιάδου, Senior Broker & Account Executive για τους κλάδους Μεγάλων Έργων, Περιουσίας και Ευθύνης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, η Nataliia Zvarych, ως Sales Support Analyst, o Γιάννης Μαρινάκης και η Μαρτιάνα Αλεξανδράκη με καθήκοντα Assistant Technician – CORE, καθώς και ο Γιάννης Νικολαϊδης ως Assistant Officer, με εξειδίκευση στις Ασφαλίσεις Περιουσίας.

 

Η Ειρήνη Γεωργιάδου, πτυχιούχος Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις, καθώς και βαθιά γνώση των αγορών της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ η  θητεία της, από το 1999, τόσο σε σημαντικές ασφαλιστικές εταιρίες -EUROLIFE, ALLIANZ-, όσο και σε μεγάλους brokers – MATRIX (2007-2012) και μέχρι πρόσφατα AON -, έχει συμβάλει καθοριστικά στη σφαιρική αντίληψη που διαθέτει για τον κλάδο.  Στο νέο της ρόλο, η Ειρήνη Γεωργιάδου θα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφαλιστικής υποστήριξης για την μετάβαση στην Πράσινη Ενέργεια, που σήμερα αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς πυλώνες της οικονομίας και στον οποίο η Howden διαθέτει διευρυμένη τεχνογνωσία, ισχυρή διεθνή παρουσία και πρωταγωνιστικό ρόλο σε μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα.

 

H Nataliia Zvarych, διαθέτει  Bachelor, International Business and Management (Ternopil National Economic University, Ουκρανία) και Master σε Expert Audit Control από το Institut Superieur de Commerce ISC στο Παρίσι. Οι ακαδημαϊκές της γνώσεις εμπλουτίζονται από ένα επιπλέον Master στις Ασφαλίσεις και στο Risk Management (Dauphine University, Παρίσι). Έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους οργανισμούς  στην γαλλική πρωτεύουσα, μεταξύ των οποίων ο όμιλος Caisse D’ Epargne, η Groupama και η Credit Agricole Assurances. Πριν την ένταξή της στην οικογένεια της Howden, ως Sales Support Analyst, η Nataliia εργάστηκε ως οικονομικός ελεγκτής στην Ernst & Young Ελλάδας.

 

Ο Γιάννης Μαρινάκης είναι πτυχιούχος Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εξειδίκευση στην Ανάλυση Δεδομένων και στο Digital Marketing (ΕΚΠΑ). Διαθέτει σημαντική εργασιακή εμπειρία σε θέσεις τεχνικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών και στη Howden Hellas αναλαμβάνει καθήκοντα ως  Assistant Technician – CORE. Ανάλογα καθήκοντα αναλαμβάνει και η Μαρτιάνα Αλεξανδράκη, με σπουδές Πολιτικών Επιστημών & Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό στο  Digital Marketing από το ALBA Graduate Business School.

 

Τέλος, ο Γιάννης Νικολαϊδης, με σημαντική εμπειρία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, εντάσσεται στην οικογένεια της Howden ως Assistant Officer στις Ασφαλίσεις Περιουσίας.

 

Η Deputy CEO της Howden Hellas, Κωνσταντίνα Καπετανάκη, σχολιάζοντας την άφιξη των νέων στελεχών στην εταιρία, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής που η Howden Hellas αποτελεί πόλο έλξης, όχι μόνο για δοκιμασμένους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και για ταλαντούχους νέους ανθρώπους που επιδιώκουν να συνδέσουν την καριέρα τους με ένα δυναμικά εξελισσόμενο και διαρκώς αναπτυσσόμενο οργανισμό. Οι νέες αυτές “αφίξεις”, αποτελούν και ζωντανή απόδειξη της δέσμευσής μας στην πολιτική του Ομίλου ΗΒG, καθώς και στην ευρύτερη στρατηγική μας για συνεχή ανάπτυξη των εργασιών και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες που μας εμπιστεύονται».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»