Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Περισσότερα από 470.000 περιστατικά Οδικής Βοήθειας εξυπηρετήθηκαν το 2023

Δημοσίευση: 10/01/2024
ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, Οδική Βοήθεια, 2023

Διαθέτοντας έναν άρτια εξοπλισμένο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και ένα οργανωμένο δίκτυο Σταθμών Οδικής Βοήθειας στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, η Οδική Βοήθεια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εξυπηρέτησε το έτος 2023 περισσότερα από 470.000 περιστατικά στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενη πλήρως στις ανάγκες των πελατών της.

Συγκεκριμένα, από τον Ιούλιο του 2023, τέθηκε σε σταδιακή λειτουργία μονάδα παραγωγής βιοαερίου 500kW, με την εκτιμώμενη ετήσια παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας να καλύπτει τις ανάγκες περίπου 1.000 νοικοκυριών.

24/7 σε όλη τη χώρα

Με περισσότερους από 70 σταθμούς μεταφόρτωσης και με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η ομάδα της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διασφαλίζει ότι κάθε πελάτης θα λάβει άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση με σημαντικές υπηρεσίες:

  • Φροντίδα και καταγραφή ατυχήματος
  • Διάγνωση/Επαναφορά βλάβης
  • Ρυμούλκηση οχήματος
  • Μεταφορά οχήματος σε συνεργείο της επιλογής του ασφαλισμένου, ή σε ένα από τα σύγχρονα πολυσυνεργεία της εταιρίας

 

Επικοινωνία εύκολα και γρήγορα

Η επικοινωνία με την Οδική Βοήθεια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ πραγματοποιείται είτε τηλεφωνικά, με κλήση στο 11 555, είτε μέσω της εφαρμογής Assist4You, την οποία μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν οι ασφαλισμένοι από το app store ή το google play.

Η Οδική Βοήθεια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ είναι πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της, σε κάθε τους ταξίδι, σε κάθε τους διαδρομή, 24/7, 365 ημέρες τον χρόνο!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

HDI

Η HDI Global υποστηρίζει τους πελάτες στην εκπλήρωση των ρυθμιστικών τους απαιτήσεων με εξατομικευμένες υπηρεσίες

Ενόψει της κλιματικής αλλαγής, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερο φυσικούς κλιματικούς κινδύνους που σχετίζονται με την τοποθεσία και απειλούν

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»