Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Δημοσίευση Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης 2022 | Διανομή Μερίσματος 0,12 ευρώ/μετοχή θα προτείνει το Δ.Σ. στη Γεν. Συνέλευση

Δημοσίευση: 02/05/2023
INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.

Αύξηση Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα του 2022, στη διάρκεια του οποίου η INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α., παρά τις δυσμενείς συνθήκες που προκάλεσαν οι γεωπολιτικές διαταραχές στην Ευρώπη και ο υψηλός πληθωρισμός, επέδειξε ισχυρή θωράκιση, ενώ, παράλληλα, ενίσχυσε την Εταιρική Διακυβέρνηση και προώθησε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Κατόπιν τούτων, το Διοικητικό Συμβούλιο θα προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, τη Διανομή Μερίσματος 0,12 ευρώ/μετοχή (ίδιο με την περυσινή χρονιά) με το συνολικό ποσό του Μερίσματος να διαμορφώνεται σε 2,22 εκατ.€.

Αναλυτικότερα, τα Οικονομικά Μεγέθη της Εταιρείας, σύμφωνα με την Ετήσια Οικονομική Έκθεση που κοινοποιήθηκε στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Κύπρου, έχουν ως εξής:

Σε ό,τι αφορά την Παραγωγή Νέων Προϊόντων, το 2022, η Εταιρεία δημιούργησε το Πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίδιων PETcare, το Πρόγραμμα Ασφάλισης Εκδήλωσης  EVENT Protection και δύο Προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης το TRAVEL Care Plus και το TRAVEL Business Care.

Στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η INTERLIFE συνέχισε την υλοποίηση του Προγράμματος «προσφέρω …αλλιώς», στο πλαίσιο του οποίου στηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, την ΕΛΕΠΑΠ, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών Βορείου Ελλάδος, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου, το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού – ΚΜΟΠ (για το πρόγραμμα «Live Without Bullying»), το Σωματείο ΣΥΖΩΗ, την περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση Καλλιστώ, και αθλητικά Σωματεία και Ομίλους σε όλη την Ελλάδα, ενώ προχώρησε στην παροχή 1,6 τόνων τροφίμων σε Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Αναλυτικές πληροφορίες στην Ετήσια Οικονομική Έκθεση εδώ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»