Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα LIMRA Pacesetter για τους νέους managers του δικτύου πωλήσεων Agency της Interamerican

Δημοσίευση: 09/12/2022
interamerican

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, τον Νοέμβριο, το πενθήμερο εκπαιδευτικό εργαστήριο LIMRA Pacesetter που είχε ως στόχο να βοηθήσει τους νέους managers του δικτύου πωλήσεων Agency της INTERAMERICAN να εκτελούν αποτελεσματικότερα τις βασικές δραστηριότητες της εργασίας τους, στοχεύοντας σε υψηλότερες παραγωγικές επιδόσεις.

Το εργαστήριο εστίασε στις βασικές δεξιότητες της στρατολόγησης, εκπαίδευσης και διαχείρισης της απόδοσης των «Gen Next» ασφαλιστικών συμβούλων, με βιωματικές ασκήσεις. Μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος αποτέλεσε και η άσκηση προσομοίωσης, που παρείχε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να διοικήσουν ένα γραφείο πωλήσεων σε βάθος τριών ετών και να δουν άμεσα τις επιπτώσεις των αποφάσεών τους.

Εισηγητής ήταν o Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA and LOMA, Senior LIMRA Consultant & Instructor και συμμετείχε ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager Interamerican.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»