Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Interamerican: Στρατηγική συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν

Δημοσίευση: 07/02/2024
interamerican, Ερρίκος Ντυνάν

Το Ερρίκος Ντυνάν και ο ασφαλιστικός όμιλος της Interamerican ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία στρατηγική συνεργασία που βασίζεται σε κοινούς στόχους και διαμορφώνει ένα νέο τοπίο για τους ασφαλισμένους ασθενείς.  

Με τη σύμβαση που έχει ήδη τεθεί σε ισχύ από 01.01.2024, η συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν – Ιnteramerican καλύπτει όλα τα περιστατικά δευτεροβάθμιας περίθαλψης (έξοδα νοσηλείας και αμοιβές ιατρών) για το σύνολο των ασφαλισμένων της Interamerican.

Πρόκειται ουσιαστικά για συνεργασία που εξασφαλίζει τη μέγιστη θωράκιση στους ασφαλισμένους της Ιnteramerican, μιας εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών στη χώρα μας, σε συνδυασμό και με τις υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Ερρίκος Ντυνάν, ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, το οποίο έχει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης από τον διεθνή οργανισμό Joint Commission International (JCI).

Επισημαίνεται ότι πέραν της τεχνολογίας αιχμής και του υπερσύγχρονου βιοϊατρικού εξοπλισμού που συνεχώς εμπλουτίζεται, οι κτηριακές υποδομές του Ερρίκος Ντυνάν είναι εξαρχής κατασκευασμένες για τη λειτουργία νοσοκομείου, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στην Ελλάδα, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση με στόχο την άμεση, δίχως καθυστερήσεις και επιτυχημένη αντιμετώπιση των εκτάκτων προβλημάτων υγείας για κάθε ασθενή.

Interamerican: Στρατηγική συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν
Θέμος Χαραμής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Ερρίκος Ντυνάν

Αναφερόμενος στη νέα σύμβαση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν, κ. Θέμος Χαραμής δήλωσε:

«Η Ιnteramerican στην πολυετή διαδρομή της έχει αναλάβει ηγετικούς ρόλους, βάζοντας τη δική της σφραγίδα στο πεδίο της ιδιωτικής ασφάλισης. Το Eρρίκος Ντυνάν μεγαλώνει, δίνοντας σταθερά έμφαση στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φροντίδας για τον ασθενή. Η συνεργασία μας δεν αποτελεί μόνον μια  νέα αφετηρία, είναι το επιστέγασμα του κοινού μας στόχου για καινοτόμα και πρωτοποριακά βήματα και είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει τον οδηγό για πολλές ανάλογες συνεργασίες».

Interamerican: Στρατηγική συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν
Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Interamerican

Χαιρετίζοντας τη νέα συνεργασία, ο κ. Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιnteramerican, ανέφερε:

«Με στόχο να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την πρόσβαση των ασφαλισμένων μας σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στην Αττική, υποδεχόμαστε ιδιαίτερα θερμά το Eρρίκος Ντυνάν Hospital Center στο δίκτυο Υγείας του Ομίλου Ιnteramerican. Μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία, στοχεύουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες και υποδομές, ώστε οι συμπολίτες μας που μας έχουν εμπιστευτεί την υγεία τους να έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ δίκτυο υπηρεσιών, μεγιστοποιώντας την αξία που λαμβάνουν από το συμβόλαιο ασφάλισής τους κάθε στιγμή».  

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το, νοσηλεία, δημόσιο νοσοκομείο

Δείτε ξανά το “Ανάλυσέ το!” (video): Περιστατικό σε Δημόσιο Νοσοκομείο – Τι πληρώνει ο ασφαλισμένος στον ΕΟΠΥΥ;

Δείτε ξανά το επεισόδιο της Δευτέρας της εκπομπής «Ανάλυσέ το», με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers! Στην εκπομπή

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»