Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Interamerican: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα LIMRA Master Financial Advisor για επιλεγμένους συνεργάτες της

Δημοσίευση: 06/09/2023
Interamerican, Εκπαιδευτικό πρόγραμμα LIMRA
Στιγμιότυπο από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα LIMRA Master Financial Advisor των συνεργατών της Interamerican.

«Υπέροχη εμπειρία, ίσως η πιο δυνατή από άποψη αποτυπώματος στην καριέρα μου!»

«Η εκπαίδευση αυτή αποτελεί πυξίδα για το μέλλον μου!»

«Δόθηκε πλήθος σύγχρονων γνώσεων και εργαλείων που απαιτούν άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητα μας με στόχο τη διαφοροποίηση και την εξέλιξη!»

Με δηλώσεις ενθουσιασμού και όρεξη για δουλειά, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Ιούνιο, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Putting Clients First» της σειράς Master Financial Advisor της LIMRA, σε επιλεγμένους ασφαλιστικούς συμβούλους της Interamerican

Στο τετραήμερο πρόγραμμα η ομάδα της Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της Interamerican παρείχε εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες στον «χρηματοκοικονομικό σχεδιασμό» για να ενισχύσει τους ασφαλιστικούς συμβούλους της Εταιρίας στην παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση αποτελεί το δεύτερο μέρος του σημαντικού εκπαιδευτικού προγράμματος που δίνει έμφαση στη συμβουλευτική παροχή ασφαλιστικών λύσεων των πελατών. Εισηγητής ήταν o Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive LIΜRA and LOMA.

Στο εργαστήριο συμμετείχε ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager της Ιnteramerican και οι trainers της Εταιρίας Ειρήνη Μαρακογιαννάκη και Νάταλι Σταυρίδου. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο, με το πολυήμερο εργαστήριο «The Business Advisor».

Η εστίαση της Ιnteramerican στην παροχή εξαιρετικής και συνεχούς εκπαίδευσης στους συνεργάτες της αποτελεί βασική στρατηγική της Εταιρίας, διαχρονικά, με ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα.

Η βελτίωση του τρόπου εργασίας, η εφαρμογή νέων ολοκληρωμένων πρακτικών παρουσίασης και προσέγγισης πελατών, επέφερε στη συγκεκριμένη ομάδα ασφαλιστικών συμβούλων, εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως διπλασιασμό της παραγωγής τους, συνδυαστικά στους κλάδους Υγείας, Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»